Merhabalar, mobil uygulama geliştiriciliğinden de tecrübe etiğim üzere Ingilizce içerik daha fazla kitleye hitap ediyor ve daha fazla kazandırıyor. Bu yüzden bisiklet hobim üzerine bir blog açtım. ( www.blackhelmet.me/ )

Blogum için black helmet adını seçtim, bu konuda ilk sırada bir site hali hazırda var fakat ileriye yönelik ve hatırlanabilir olması açısından bu adı seçtim. Bilmeyenler için türkçe karşılığı "Siyah Kask" oluyor. Şu ana kadar çok sayıda yazım olmadığı için haliyle ziyaretçim 0. İleride artacağını umuyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz ve önerileriniz varsa seve seve dinlerim.

İnternette Adwords ya da instagramda reklam vermek istiyorum fakat getirisi sizce olur mu? Reklamla kullanıcı çektikten sonra ileriye yönelik ziyaretçileri nasıl çekebilirim bu konuda endişelerim var. Android ve IOS uygulamasını yapmayı düşünüyorum.

İngilizcem çok olmasa da iyi denebilecek seviyede. Bu yüzden içerikleri tamamen kendim yazıyorum, haliyle özgün yazılar. Bu yüzden çok sık yazı giremiyorum ama haftada 1-2 tane olarak uzun ve özgün yazı girmeyi planlıyorum.

Her türlü öneri ve yorumunuza açığım. Şimdiden çok teşekkürler.