-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Arkadaşlar mühendislik okuyan veya okuyup atanan kişiler bilgi veririmi. Teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ben okuyorum ve okumamın sebebi açıkça söyleyeyim para kazanmak amaçlı değil 2. üniversitem zaten ancak iş alanları oldukça geniş olduğu için imkanların olacağını tahmin ediyorum. Zaten nitelikli bir mühendis olarak mezun olursanız her türlü iş imkanı karşınıza çıkacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BigBang
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İstersen Türkiye'de ki en prestijli üniversiteden mezun ol, boş biri olarak mezun olursan bi yerden çalışamazsın.
İş sende bitiyor, yani. Kendini olabildiğince geliştirmeye bak. İngilizcen varsa internetten çalış. Türkiyedeki hangi üniversiteye gidersen git internetteki kaynaklardan daha iyi eğitim alamazsın ( bilgisayar / yazılım sektörü için söylüyorum bunu )
Eğer donanımlı biriysen iş bakımından kafanda bir soru işareti olmasın illaki bir yerde çalışırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilişim sektöründe hangi bölümden mezun olduğun değil üniversite okuduğunun bile önemi yoktur aslında. İşi biliyorsan ve işini en güzel şekilde yapıyorsan çalışamayacağın yer yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Odtü
Boğaziçi
Bilkent
İtü
Ytü
Tobb
Koç gibi yerlerde okumuyorsan okumamış halinle pek bir fark olacagini sanmam.
Ha bunlar disinda unilerde okumuş, iyi yerlere gelmiş kisiler var midir? Evet. Fakat istisnalar kaideyi bozmaz. Ha bunlardan biriyse iş imkanlarını sen aramayacaksın onlar sana gelecektir zaten :) bircok farklı iş yapabilirsin. Hepsi de gelecekte revaçta olacak.
Yani özetle iş imkanları sana ve donanımına ve her ne kadar üniye bağlı değil diyenler olsa da ünine bağlı bir durum. İstisnaları göstererek zemin hazırlayacaksak ohooo. Newton da ahırda fizik kanunları geliştirdi mesela :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yıllardır bilgisayar mühendisliği isteyen birisi olarak inşaat mühendisliği okudum. Sınava girip güzel bir puan almıştım. Yani tıp, diş hekimliği, eczacılık hariç hemen hemen bütün bölümlere yetiyordu puanım. Hocalarımdan falan bir kaç bilgi aldım, kesinlikle inşaat yazmamı istediler. Yani 10-15 kişiye sorduysam hepsi aynı cevabı verdi.
Şu anda inşaat mühendisiyim, ve ülkenin ekonomi politikalarından dolayı iş yok. Evler satılmıyor, elimizde kaldı. Keşke bilgisayar yazsaydım diye arada dövündüğüm oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.