yigit137 adlı üyeden alıntı

Bir fotoğrafçı scripti olabilir. tema gösterime dair çalışmalı fotoğrafların üzerine tıklayınca gösterim ekranı gelmeli, üst kısımda ana sayfa,iletişim gibi sayfalar ve onun altında ise kategoriler yer alabilir ve kategorilere tıklayınca fotoğraflar kategorideki fotoğraflara değişebilir şekilde olabilir. Konu için teşekkürler :)


Gayet güzel hocam bunuda ekliyorum listeme ve isminizide :)


furkanscream adlı üyeden alıntı

Hocam şöyle sağlam ve ücretsiz bir haber scripti yok. Eğer gerçekten sağlam bir şey çıkarırsanız hem adınız yürür hemde bizler gibi ihtiyacı olanlar faydalanır diye düşünüyorum. İyi forumlar. :)


Bunu bende düşündüm hocam listeye adınızı ekliyorum inşallah bu kadar script arasında zamanım olursa ilgileneceğim.



Biraz uzağım bu konuya ama olabilir hocam.

emrealtlr adlı üyeden alıntı

İnternette birçok Test ya da Quiz Scripti var. Ancak hepsi tam olarak istenileni sunmuyor maalesef. Online olsun, üyelik olsun, test ekleyebilen olsun gibi birçok özellik bir arada bulunması gerekirken bulunmuyor. Önerim bu duruma bi göz atıp, el atmanız. Bir eğitim sitem mevcut. Eğer uygun olursa gerekli özellikleri bulabilirsek sizinlede bu script için konuşabiliriz Hocam. Başarılar dilerim. Kolay gelsin.


Bu filkri özellikle en üst sıralara koyacağım isminiz gibi hocam.

kaanst adlı üyeden alıntı

Size naçizane bir tavsiyem basit bir blog scripti yazabilirsiniz WordPress gibi ağır sistemle uğraşmak isteyenler için güzel bir kaynak olabilir. :)



Hemen listeme ekliyorum hocam fikriniz için teşekkür ediyorum :)