lostyazilim
tr.link

Googleye Nasıl Reklam Verilir?

7 Mesajlar 571 Okunma
lstbozum
tr.link

MustafaZahit MustafaZahit WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Z** Z**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 15 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar , googleye reklam vermek istiyorumda google adwordse giriş yapıyorum, ülkeyi seçiyorum, anahtar kelimelerimi seçiyorum, günlük bütçemi seçiyorum hepsi bu kadar mı? Sonra para ödeyip reklamım yayınlanıyor mu? İnce bir ayarı var mı? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Günlük 5 TL bütçe çokmu düşük?
Birde bazı yazılar okudum reklam verenlerin reklamı bazen sayfa altında çıkıyor ben üstte çıksın istiyorum nasıl ayarlayabilirim?
Sok olarak 25 TL harca 100 TL kazan kupon kodunu nerden bulup nereden hesabıma ekleyebilirim?
Cevaplayan herkese teşekkür ederim

wmaraci
reklam

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
5 tl mi? çok düşük o şuan adwords tarafındayım 200 tıklamaya 3000 gösterim 140 lira veriyorum

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
MustafaZahit
Az çok birkaç bilgilendirici kelam edeyim. Günlük bütçe olayı sizin reklam için ayırdığınız pay ile alakalı. Çok ve az olduğu sizin bütçenize göre değişir. Ek olarak hangi sektörde reklam vereceğinizle de alakalıdır bu. Yoğun rekabetli bir sitede doğal olarak fazla tık alamazsınız. İnce ayar konusunda tbm değeri önemlidir. Her reklam tıklaması için uygun gördüğünüz tbm tutarını girmelisiniz. 0,01 kuruş en düşük tutardır. Başta belirttiğim gibi yoğun rekabet olan bir alan ise bu tbm tutarını yüksek tutmalısınız. Aksi takdirde reklamınıza tık almanız çok zorlaşır. Bahsettiğiniz kupon kodları da ilk adwords kaydı ve harcaması sonrasında mail hesabınıza GOOGLE tarafından gönderilir zaten. Maillerinizi takip edebilirsiniz.

Konuyla ilgili daha spesifik bilgiler edinmek için aşağıda yer alan wmaraci forumun adwords bölümünde konu açabilirsiniz. Çok daha sağlıklı bilgiler edinirsiniz.

https://wmaraci.com/forum/adwords.html

• Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Z** Z**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 15 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

MustafaZahit
Az çok birkaç bilgilendirici kelam edeyim. Günlük bütçe olayı sizin reklam için ayırdığınız pay ile alakalı. Çok ve az olduğu sizin bütçenize göre değişir. Ek olarak hangi sektörde reklam vereceğinizle de alakalıdır bu. Yoğun rekabetli bir sitede doğal olarak fazla tık alamazsınız. İnce ayar konusunda tbm değeri önemlidir. Her reklam tıklaması için uygun gördüğünüz tbm tutarını girmelisiniz. 0,01 kuruş en düşük tutardır. Başta belirttiğim gibi yoğun rekabet olan bir alan ise bu tbm tutarını yüksek tutmalısınız. Aksi takdirde reklamınıza tık almanız çok zorlaşır. Bahsettiğiniz kupon kodları da ilk adwords kaydı ve harcaması sonrasında mail hesabınıza GOOGLE tarafından gönderilir zaten. Maillerinizi takip edebilirsiniz.

Konuyla ilgili daha spesifik bilgiler edinmek için aşağıda yer alan wmaraci forumun adwords bölümünde konu açabilirsiniz. Çok daha sağlıklı bilgiler edinirsiniz.

https://wmaraci.com/forum/adwords.html

SercanÇetin adlı üyeden alıntı

5 tl mi? çok düşük o şuan adwords tarafındayım 200 tıklamaya 3000 gösterim 140 lira veriyorum

Teşekkürler bir soru daha sormak istiyorum, ben ödeme olarak manuel ödeme yaptım kart bilgilerimi girdim, mesela 50TL girdim hesabımdan direkt olarak 50TL çekmiş , şimdi reklam gösterim bütçesi günlük 5 TL yaptım 10 gün sonra 50TL bitmiş olacak 11. gün otomatik birdahamı çekecek ? eğer öyleyse bunu nasıl durdurabilirim?

wmaraci
wmaraci

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
MustafaZahit

Normalde siz kredi kartını girdikten sonra belli periyotlarda otomatik çekim yapıyor. Zaten kampanya sürenizi süresiz yaparsanız çekim yapmaya devam eder. Kampanya süresini kendinize göre belirleyip bitiş tarihi ayarlayabilirsiniz.

• Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Z** Z**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 15 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

MustafaZahit

Normalde siz kredi kartını girdikten sonra belli periyotlarda otomatik çekim yapıyor. Zaten kampanya sürenizi süresiz yaparsanız çekim yapmaya devam eder. Kampanya süresini kendinize göre belirleyip bitiş tarihi ayarlayabilirsiniz.

Kampanya süresini nerden değiştirebilirim ? birde kredi kartı bilgimi silmek istiyorum mümkün mü?

• Üyelik 27.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad Z** Z**
  • Mesajlar 307
  • Beğeniler 15 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
SercanÇetin BakalimBilelim hocalarım reklamlarım yayınlanıyormu nasıl anlyacağım ? reklam durumu etkin yazıyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al