-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
InstaWeb yazılımını almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bazı sıkıntılar var bu yazılımı almamı önerir misiniz ? Kullanan varsa da anlatabilir mi durumu ?
Doğrulama almadan işlem yapmayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bilgisi veya bu sisteme sahip olan yok mu forumda ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En detaylı bilgiyi cihan arslandan alabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam ben kullananlardanda bilgi almak yorumlarını görmek istiyorum sonuçta yapımcı kendi yazılımını kötülemez değil mi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kardeşim kısaca şöyle söylemek gerekir ise paran varsa al bu iş script almakla bitmiyor şuanda iş yapan sistemler warez kullanıyor yazılımın her sürümü zaten nette mevcut warez kullan demiyorum fakat 2 bin tl verip o yazılımı alınca bitmiyor proxy ki en büyük masraf odur birde düzenli gelen 20 30k userin yoksa birde user masrafı sen hesap et yani bütçesi olan için olabilir evet :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Oguzhnt adlı üyeden alıntı
Kardeşim kısaca şöyle söylemek gerekir ise paran varsa al bu iş script almakla bitmiyor şuanda iş yapan sistemler warez kullanıyor yazılımın her sürümü zaten nette mevcut warez kullan demiyorum fakat 2 bin tl verip o yazılımı alınca bitmiyor proxy ki en büyük masraf odur birde düzenli gelen 20 30k userin yoksa birde user masrafı sen hesap et yani bütçesi olan için olabilir evet :)
Scripttin satıcısı user sağlıyor ayrıca warez kullanan adamlar kodlama dilini anlayanlar eğer bilmeselerdi 1 hafta bile dayanaöazlardı çünkü instagram her hafta güncelleme yapıyor panellerinde güncellemesi gerekir. Yani 2 bin tl yi sadece scriptte değil ayrıca proxy içinde vermiş oluyorsun. User derdi ise 2k user suan 50tl ye satılıyor. Bu kadar user yeterli olur başlangıç için 75 kredi belirlenir sitede ayrıca şimdiki instaweb yazılımında sistemde ki user yetersiz olursa API yoluyla satış yapan bir siteye bağlayarak da giderebilirsin. Gerisi reklam ve öne çıkarma sağlam bir reklam veya tanıttım ile bu işi başarabilirsin ve en fazla size masrafı 500tl olur. Sadece Türkiye değil bir çok yabancı site ve forumlarda da reklam yaparak global bir user elde edebilirsiniz. İşi bilmeden yorum yapmayın. Satıcı ile görüşüp bilgi alamak varken herkes aklına geleni söylüyor dediğiniz gibi masraflı olsa kimse el sürmezdi bu gibi durumlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
reklammahallesi adlı üyeden alıntı
İnstaweb tavsiye etmem. Cihan kızılarslan ın instaweb panellerden kendi gönderilerine takip, beğeni ve izlenme attığı söylentileri duyulmakta. Ki olası da bi ihtimal. Ayrıca 1500 lira verdikten sonra sektörde her türlü iş tutarsın. İnstagram Takipçi sektörüne atılma derim ; hem instaweb i warez kullanıp senin hakkına girenler, hem de sektörde bu işi tutanlar birhayli fazla. Sektörde bu kadar satıcı varken iş yapabilmek için bayağı bir emek ve çaba vermen gerekecek. Senin önereceğin sektörler nelerdir dersen ; İnstagramın direk kendisiyle ilgilenmeni öneririm, bir instagram sayfası açıp büyüttükten sonra başkalarının reklamlarından para kazanabilirsin mesela. Veya benim gibi
http://gelsintakipci.com gibi bir site kurar ve reklamlardan ve site içi satın alımlardan para kazanabilirsin. Bir diğer önerim ise benim diğer sitem olan
http://aspetbiebs.com (gelişim aşamasında) gibi blog - haber / viral görsel ve test içerikli bir wordpress temasıyla yoluna devam edebilirsin, bana sorarsan en eğlenceli fakat en yorucu sektör budur :) Eğer iki sitemden birini beğendiysen ve o diyenle aynı sektörün peşinden koşmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Hayallerinin peşinden koşmayı asla bırakma, biz hep yanındayız ;)
Hocam haklısınız bir çok kişi bu işi yapıyor ama ilk sıralarda ki 10 sitenin 8i lisanslıdır. Benim amacım tamamen kendime yönelik hem user kasıp instagram üzerinde takipçi kazanmak. Örnek vermek gerekirse 10k user oldugunu varsayalım 100k da instagram takipçimiz ve reklam satsak hem bir süre sonra scripttin parası çıkar hemde gelir elde ederiz şimdi neye yarıyacak derseniz panel oto takip için yani reklam alanlar takipçi kazanmak için alıcak bir çoğu burda da panel devreye giricek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Oguzhnt adlı üyeden alıntı
sen bu işlerde yenisin sanırım sadece ilk iki satırı okuyup bıraktım ben scripti aldım verilen proxy çöp onunla işlem yapamazsın bu 1 en eski sürümlerden olan bir sürümü kur çalıştığını göreceksin instagram güncellemsinde sadece basit keyler değişir onları güncellersin sorun düzelir ki zaten yeni sürüm paylaşılınca warezi 1 2 güne paylaşılıyor ve 2 k user ile 10 beğeni belki atarsın takipçi ise hiç atamazsın anca yorum story yorum like vs işlemlerini yaparsın ki para edenler beğeni - takipçi bu işlerde para kazanmak için min 20k userin olmalı :)
Hocam peki ne önerirsiniz ne gibi bir yatırım yapmalıyım ?