Scripttin satıcısı user sağlıyor ayrıca warez kullanan adamlar kodlama dilini anlayanlar eğer bilmeselerdi 1 hafta bile dayanaöazlardı çünkü instagram her hafta güncelleme yapıyor panellerinde güncellemesi gerekir. Yani 2 bin tl yi sadece scriptte değil ayrıca proxy içinde vermiş oluyorsun. User derdi ise 2k user suan 50tl ye satılıyor. Bu kadar user yeterli olur başlangıç için 75 kredi belirlenir sitede ayrıca şimdiki instaweb yazılımında sistemde ki user yetersiz olursa API yoluyla satış yapan bir siteye bağlayarak da giderebilirsin. Gerisi reklam ve öne çıkarma sağlam bir reklam veya tanıttım ile bu işi başarabilirsin ve en fazla size masrafı 500tl olur. Sadece Türkiye değil bir çok yabancı site ve forumlarda da reklam yaparak global bir user elde edebilirsiniz. İşi bilmeden yorum yapmayın. Satıcı ile görüşüp bilgi alamak varken herkes aklına geleni söylüyor dediğiniz gibi masraflı olsa kimse el sürmezdi bu gibi durumlara.
sen bu işlerde yenisin sanırım sadece ilk iki satırı okuyup bıraktım ben scripti aldım verilen proxy çöp onunla işlem yapamazsın bu 1 en eski sürümlerden olan bir sürümü kur çalıştığını göreceksin instagram güncellemsinde sadece basit keyler değişir onları güncellersin sorun düzelir ki zaten yeni sürüm paylaşılınca warezi 1 2 güne paylaşılıyor ve 2 k user ile 10 beğeni belki atarsın takipçi ise hiç atamazsın anca yorum story yorum like vs işlemlerini yaparsın ki para edenler beğeni - takipçi bu işlerde para kazanmak için min 20k userin olmalı :)