lostyazilim
tr.link

İhtiyaç Giderildi Konu Kilit

32 Mesajlar 4.071 Okunma
lstbozum
tr.link

Fhundur Fhundur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 52 / 66
  • Ticaret 10, (%100)

DRAVR adlı üyeden alıntı

Hala anlamıyor ya :) ben sana sürekli örnekler veriyorum sen bana çıkarıp başka şeyler söylüyorsun. Parayı basan alıyorsa başka söze gerek yok.

Demişsin ki youtube gibi kaynakları ayıp diye lanse etmeyin :D Komiksin. Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Evet çok faydalı bir kaynak youtube ama youtube bir yaz bakalım yapay zeka programlama ile ilgili kaç tane işine yarayacak video bulabiliyorsun. Sen benim dediklerimi anlamamakta güçlük çekiyorsun sanırım. Youtube da her şeyi bulamayabilirsin. Bir yere kadar gidebilirsin bir yerden sonra daha profosyonel eğitim alman gerekiyor, diyorum. Olayı çarptırıyorsun. 4 sene okulunu okuyup hava atmaya çalışıyosun demende bir Fenerbahçelinin Galatasaraya tamam sizin UEFA kupanız var demek gibi olmuş. Dalga geçmeye çalışırken küçük duruma düşmek buna deniyor sanırım :)

Kendin kurnaz olduğumu nerden anladın diyip bana bencil demişsin.Ben açıklayayım. ÇOK ZOR OLMADI.

4 sene eğitimini alıp diplomayı aldım dediğin lise diploması mı kardeşim senin? Eğer öyle ise gerçekten komik bir durum. Yazılımcıyım diyorsun yazdığın en büyük programı atta görelim ne kadar yazılımcı olduğunu. Lisans mezunu olmaya yaşın yetmiyor ya da yanlış bilgi veriyorsun foruma ki buda mümkün değil diye hatırlıyorum.Yazılımcıyım demek için bence bir üniversitesini okumalasısın bakalım gerçekten yazılımcı mısın? Her neyse konumuz bu değil.

Çok fazla olumsuz yazılara cevap vermek istemedim fakat gel gelelim konu başka yerlere gidiyor. Arkadaşım bak ben bu paneli nasıl yazabilirim, panel nasıl yazılır demedim.

Sorduğum sorular gayet açık ve netti. İlk defa bu işlere kalkışmıyorum. Soruları sormamda ki amaç bu işi daha önce yapmış insanların tecrübelerinden faydalanmaktı. Örneğin data alıcaz ama data almak mı api çekmek mi daha kolay tarzında ama sen bunları anlamak yerine, kendi boş yapabilceğin bir alanı tercih ederek kalkıp beni burda eleştiriyosun. Kolay yoldan para kazanma isteği falan. Bu cesareti kendinde nerde buluyorsun bunu merak ediyorum. Bilmiyorsan girme falan. Sanane kardeşim, sanane ister bildiğim, ister bilmediğim işi yaparım. İster kitabını okurum, ister bilen İNSANLARA danışırım. Bunların hiçbiri seni alakadar etmez.

Sen konuyu biliyorsundur. Yardımcı olmak ister ya da istemezsin. İstersen bilgilerini paylaşırsın istersen diğer konuya geçme hakkına sahipsin. Fakat gelip bana burda bilmiyorsan yapma tarzında ahkam kesemezsin.
FurkanCanoz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Shydox Shydox www.majerweb.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 903
  • Beğeniler 89 / 267
  • Ticaret 7, (%100)
Bende 1. soruyu cevaplayayım.

Domain + hosting.

DRAVR DRAVR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek E-Ticaret Yöneticisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

biracayipcom adlı üyeden alıntı

4 sene eğitimini alıp diplomayı aldım dediğin lise diploması mı kardeşim senin? Eğer öyle ise gerçekten komik bir durum. Yazılımcıyım diyorsun yazdığın en büyük programı atta görelim ne kadar yazılımcı olduğunu. Lisans mezunu olmaya yaşın yetmiyor ya da yanlış bilgi veriyorsun foruma ki buda mümkün değil diye hatırlıyorum.Yazılımcıyım demek için bence bir üniversitesini okumalasısın bakalım gerçekten yazılımcı mısın? Her neyse konumuz bu değil.

Çok fazla olumsuz yazılara cevap vermek istemedim fakat gel gelelim konu başka yerlere gidiyor. Arkadaşım bak ben bu paneli nasıl yazabilirim, panel nasıl yazılır demedim.

Sorduğum sorular gayet açık ve netti. İlk defa bu işlere kalkışmıyorum. Soruları sormamda ki amaç bu işi daha önce yapmış insanların tecrübelerinden faydalanmaktı. Örneğin data alıcaz ama data almak mı api çekmek mi daha kolay tarzında ama sen bunları anlamak yerine, kendi boş yapabilceğin bir alanı tercih ederek kalkıp beni burda eleştiriyosun. Kolay yoldan para kazanma isteği falan. Bu cesareti kendinde nerde buluyorsun bunu merak ediyorum. Bilmiyorsan girme falan. Sanane kardeşim, sanane ister bildiğim, ister bilmediğim işi yaparım. İster kitabını okurum, ister bilen İNSANLARA danışırım. Bunların hiçbiri seni alakadar etmez.

Sen konuyu biliyorsundur. Yardımcı olmak ister ya da istemezsin. İstersen bilgilerini paylaşırsın istersen diğer konuya geçme hakkına sahipsin. Fakat gelip bana burda bilmiyorsan yapma tarzında ahkam kesemezsin.

Bilmiyorsan yapma lafı size fazla sert gelmiş olabilir. Küçüklüğümden beri ticaret işi yaparım daha doğrusu ticaretin içindeyim üç beş tecrübem var. Bilmeyenleri biliyoruz görüyoruz. Fakat bu işi ya siz çok basite alıyorsunuz yada ben fazla ciddiye. Ben bu işi yapmadım bilmiyorum. Fakat burda bir ticaret var. Benim orda ki cümlem bir tavsiyeydi. Sende benden bizden forumdan tavsiye istemişsin. Bende sana tavsiye verdim. Sen oraya dememişsin ki daha önce yaptım. Tecrübeliyim. Madem daha önce yaptın neden devam etmedin. Tabi buda bir soru her türlü sebebi olabilir devam etmemen için.

Konumuz dışı olan şu sorularına cevap vereyim. Ne gibi bir uyuşmazlık var tam anlayamadım. Balıkesir üniversitesi bilgisayar programcılığı okudum. Çok merak ettiysen özelden bir öğrenci kimliği atayım.

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

Kardeşim boş ver bununla uğraşmaya değmez klavyene yazık, daha bilmediği bir ortama yırtık dondan çıkar gibi yorum yapıyor sonra da zeytin yağı gibi üste çıkıyor. Ona cevap bile yazmıyorum kısaca takmıyorum adaşıma :) bu işin sadece scriptini inceledim kodlarıyla beraber siteyi yayınlamadım ve çöp data bulup denedim gerçekten uğraşsaydım yardımcı olurdum. Yolun açık olsun.
Fhundur

kişi bu mesajı beğendi.

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
wmaraci
wmaraci

Fhundur Fhundur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 52 / 66
  • Ticaret 10, (%100)

furkanscream adlı üyeden alıntı

Kardeşim boş ver bununla uğraşmaya değmez klavyene yazık, daha bilmediği bir ortama yırtık dondan çıkar gibi yorum yapıyor sonra da zeytin yağı gibi üste çıkıyor. Ona cevap bile yazmıyorum kısaca takmıyorum adaşıma :) bu işin sadece scriptini inceledim kodlarıyla beraber siteyi yayınlamadım ve çöp data bulup denedim gerçekten uğraşsaydım yardımcı olurdum. Yolun açık olsun.

Galiba haklısın ya, önce yazdım cevabını sonra dedim ki adaşım haklı uğraşmaya gerek yok. Sonuçta 2 yıllık bölümden 4 yıllık eğitim alabilecek kadar profesyonel bir arkadaş. Ben bu seviyede birisiyle yarışamam.
FurkanCanoz

kişi bu mesajı beğendi.

kdrshn kdrshn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Ş**
  • Mesajlar 209
  • Beğeniler 27 / 36
  • Ticaret 2, (%100)

DRAVR adlı üyeden alıntı

Bunları bilmiyorsan neden panel açıyorsun

Bir Ata Sözü der ki ' Bilmemek Değil, Öğrenmemek Ayıp '

Hey allahım, sabır sabır sabır.
FurkanCanoz Fhundur

kişi bu mesajı beğendi.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!

• Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Ya sen hala konuşuyor musun? :D

Galiba haklısın ya, önce yazdım cevabını sonra dedim ki adaşım haklı uğraşmaya gerek yok. Sonuçta 2 yıllık bölümden 4 yıllık eğitim alabilecek kadar profesyonel bir arkadaş. Ben bu seviyede birisiyle yarışamam.

Sizi "Meslekte İlerleme" adlı başlıkta ki konuya davet ediyorum.

Sen çok yanlış gelmişin kardeşim kdrshn
O sözün bu konuyla alakası yok.Sen bi alttaki konuya yazacaktın heralde.

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

DRAVR adlı üyeden alıntı

Ya sen hala konuşuyor musun? :D

Sizi "Meslekte İlerleme" adlı başlıkta ki konuya davet ediyorum.

Sen çok yanlış gelmişin kardeşim kdrshn
O sözün bu konuyla alakası yok.Sen bi alttaki konuya yazacaktın heralde.

Asıl sen hala konuşuyor musun boş insan :laugh:

• Üyelik 21.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 339
  • Beğeniler 28 / 48
  • Ticaret 0, (%0)

Asıl sen hala konuşuyor musun boş insan

Dolu konuşmam için önce önümde boş bir insan olmaması lazım :D :D

• Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)

DRAVR adlı üyeden alıntı

Dolu konuşmam için önce önümde boş bir insan olmaması lazım :D :D

Tamam kardeşim tamam hadi yoluna sensin :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al