lostyazilim
tr.link

Sizce bu oyun tutar mı?

8 Mesajlar 1.159 Okunma
lstbozum
tr.link

pose1233 pose1233 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 351 / 594
  • Ticaret 5, (%100)
Harry potter temalı bi masa oyunu yapıyorum. online karşılıklı teketek mücadele edilecek. Monopoly tarzı karelerden oluşacak.

Oyuncular başlangıç noktasından zar atarak başlar. Oyun onlara rasgele görevler verir. (7. Karedeki hayvan bahçesine git ve yılanı sal gibi görevler.) bu sayede görevleri yaparak galleon(para) kazanırlar.

Haritanın belli bölümlerindeki marketlere(ollivanders,tüy kalem dükkanı vb.) giderek bu marketlerden asa falan satın alırlar. Haritanın tam ortasında Lord Voldemort yani kötü karakterimiz onları beklemektedir. Savaş malzemelerini falan topladıkdan sonra 7 adet hortkuluğu (Voldemort un 7 adet ruhu diyebiliriz. Onu öldürebilmek için bunların yok olması gerekir.) yok ettikten sonra haritanın ortalarında girerler yani yasak ormana. Yasak ormanda pvp serbesttir. Burada birbirlerine saldırıp haritanın başına yollayabilirler. ve en son hortkuluk olan naginiyi (lordun yılanı) öldürdükten sonra voldemorta ulaşır ve onu yok ederler. İlk yok eden oyunu kazanır.

Biraz karışık gibi gelebilir ama başlangıçta bir tutorial olacak. Tutorial dan sonra karışık gelmeyecektir.

Yorumlarınızı bekliyorum

Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
wmaraci
reklam

FurkanCanoz FurkanCanoz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Android Develoading....
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** C**
  • Mesajlar 1038
  • Beğeniler 753 / 343
  • Ticaret 5, (%100)
Fikir çok güzel ancak bunu yapmanız için Harry Potter yapımcılarından izin almanız gerekiyor yoksa uğraştırırlar haberiniz olsun.
alperi

kişi bu mesajı beğendi.

Sardığımla aradığım mutluluktu güya..

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Çok güzel fikir ama neden var olan bir kurguyu tekrar canlandırıyorsunuz hem harry potter eski bir film değil mi. İzlemedim sevemedim o yüzden pek bilgim yok oyüzden affola.

Kendi karakterini kendin yapmış olsan daha iyi olacağını düşünüyorum en azından marka yapmış olursun, harry izleyenlerin çocukları oldu gitti yeni nesilde pek bileceğini sanmam.

düşüncem.

reklammahallesi reklammahallesi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 15 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum kendi Karakterini kendin yapmalısın bence

wmaraci
wmaraci

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
Harry potter ı çok severim ve yapılsa iyi olur ama dedikleri gibi tasarıma da uğraşıp kendi markanızı oluştursanız, hep başınız ağrımaz hem de telifini alırsınız

PowerKing PowerKing Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gamu™
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 273
  • Beğeniler 14 / 76
  • Ticaret 0, (%0)
Türkiye' doğru düzgün, yalansız dolansız, yasaksız bir online oyun eksikliği var.

pose1233 pose1233 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 2112
  • Beğeniler 351 / 594
  • Ticaret 5, (%100)

furkanscream adlı üyeden alıntı

Fikir çok güzel ancak bunu yapmanız için Harry Potter yapımcılarından izin almanız gerekiyor yoksa uğraştırırlar haberiniz olsun.

çok büyük bi oyun olmaz diye sorun etmedim de haklısınız galiba.

Didimedya adlı üyeden alıntı

Çok güzel fikir ama neden var olan bir kurguyu tekrar canlandırıyorsunuz hem harry potter eski bir film değil mi. İzlemedim sevemedim o yüzden pek bilgim yok oyüzden affola.

Kendi karakterini kendin yapmış olsan daha iyi olacağını düşünüyorum en azından marka yapmış olursun, harry izleyenlerin çocukları oldu gitti yeni nesilde pek bileceğini sanmam.

düşüncem.

harry potter hayranları oldukça fazla. oyuncu sıkıntısı olacağını sanmam. kendi kurgumu yapmak istiyorum elbette ama kendi kurgum ne kadar iyi olabilir ki :( bi de oyuncu sıkıntısı olur. insanları nasıl çekicem oyuna. bir de grafik sıkıntıları olur sıfırdan zor çizilir yani.

reklammahallesi adlı üyeden alıntı

Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum kendi Karakterini kendin yapmalısın bence

kendi karakterimi çizmek gerçekten zor olur. o kadar iyi çizebilsem ya da kurgulasam oyunla falan uğraşmam yani :(

Marstyson adlı üyeden alıntı

Harry potter ı çok severim ve yapılsa iyi olur ama dedikleri gibi tasarıma da uğraşıp kendi markanızı oluştursanız, hep başınız ağrımaz hem de telifini alırsınız

harry potter kadar iyi bi kurgu nası yapabilirim bilmiyorum :(

PowerKing adlı üyeden alıntı

Türkiye' doğru düzgün, yalansız dolansız, yasaksız bir online oyun eksikliği var.

nası yani

Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.

dincerdirlik dincerdirlik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 238 / 206
  • Ticaret 0, (%0)
Sizi çok iyi anlıyorum lakin bir işi yapacaksanız gerçekten fedakar olmanız gerekiyor bunu zaman ve emek olarak değerlendirin, kendi kurgunuzu hayata geçirin bunu başlangıç olarak değerlendirin siz başlayın burada şuan bu yorumları yapan kişiler gibi size her konuda eksiğinizi dile getirecek ve gerekirse size her konuda destek olacaklar çıkar.

Size profesyonel olun demiyorum,
Size en iyisini yapın demiyorum,
Size vazgeçin demiyorum.

Şu video'ya bir göz atın.

https://www.youtube.com/watch?v=kIC0WRb6ZPQ

Video izlediğinizi varsayıyorum.
1994 çıkışı ve grafikleri inceleyin, daha sonraki yıllara nazaran değişen sadece yarattıkları kurgular, siz herry yaptığınızı varsayalım siz markadan izin alacaksınız ve aksine her yapacağınız farklılık hakkında gidip tekrar izin alacaksınız belki hata yapacaksınız izinleriniz iptal olacak.

Demem o ki gidip başkalarının markasını yüceltmek yerine kendi markanızı oluşturun inanın daha farklı bir zevk alacaksınız..

Umarım beni yanlış anlamazsınız.
pose1233

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al