furkanscream adlı üyeden alıntı

Fikir çok güzel ancak bunu yapmanız için Harry Potter yapımcılarından izin almanız gerekiyor yoksa uğraştırırlar haberiniz olsun.

çok büyük bi oyun olmaz diye sorun etmedim de haklısınız galiba.

Didimedya adlı üyeden alıntı

Çok güzel fikir ama neden var olan bir kurguyu tekrar canlandırıyorsunuz hem harry potter eski bir film değil mi. İzlemedim sevemedim o yüzden pek bilgim yok oyüzden affola.

Kendi karakterini kendin yapmış olsan daha iyi olacağını düşünüyorum en azından marka yapmış olursun, harry izleyenlerin çocukları oldu gitti yeni nesilde pek bileceğini sanmam.

düşüncem.

harry potter hayranları oldukça fazla. oyuncu sıkıntısı olacağını sanmam. kendi kurgumu yapmak istiyorum elbette ama kendi kurgum ne kadar iyi olabilir ki :( bi de oyuncu sıkıntısı olur. insanları nasıl çekicem oyuna. bir de grafik sıkıntıları olur sıfırdan zor çizilir yani.

reklammahallesi adlı üyeden alıntı

Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum kendi Karakterini kendin yapmalısın bence

kendi karakterimi çizmek gerçekten zor olur. o kadar iyi çizebilsem ya da kurgulasam oyunla falan uğraşmam yani :(

Marstyson adlı üyeden alıntı

Harry potter ı çok severim ve yapılsa iyi olur ama dedikleri gibi tasarıma da uğraşıp kendi markanızı oluştursanız, hep başınız ağrımaz hem de telifini alırsınız

harry potter kadar iyi bi kurgu nası yapabilirim bilmiyorum :(

PowerKing adlı üyeden alıntı

Türkiye' doğru düzgün, yalansız dolansız, yasaksız bir online oyun eksikliği var.

nası yani