-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yaptıysam CPU sorunun çözemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tam bilmiyorum ancak hostinginizde sizin bulundugunuz serverin cpu degeri dusuk oldugundan yada size ayrilan cpu degeri dusuk oldgundan dolayi ust paket yada daha iyi cpu degeri bulunan bir firmaya gecseniz bir sure daha sizi rahatlatmazmi yani 100 kullaniciyla cpu 100 olmasi biraz komik geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha optimize ve sorgusu az olan bir tema kullanıp kaynak tüketimini azaltmanız gerekir, cache eklentisini değiştirip super cache deneyin bir de bakalım. Bunlar da fayda etmiyorsa virüs yemiş ihtimaliniz de var büyük olasılıkla, wordfence eklentisini kurup bir tarama yapın eğer virüs varsa temizleyin. O da sorunsuz çıkarsa artık bir vds vs kiralama vaktiniz gelmiş demektir :)
mizraklar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Elektronik Müh.
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Wp litespeed ve lscache eklentisi ile sorunsuz anlık 1000 online kadar çıkıyor tavsiyem bu yonde olur tabi 12 ram 4 veya 8 çekirdek de lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Birçok faktör söz konusu olabilir. Siteniz belirli aralıklarla saldırı alıyorsa örneğin bunu Analytics'de göremeyebilirsiniz. 100 kişi online diye VPS/VDS'ye geçiş yapmak çok saçma olur. Öncelikle tüm optimizasyonların eksiksiz yapıldığından emin olmalısınız. Eğer buna rağmen düzelmiyorsa sorununuz, Cloudflare'ı sadece statik dosyalar için kullanmanızı öneririm (css, js, png, jpg, woff). Böylece yazı yayınladığınızda 3-4 saat gibi bir sürede görünme sorunu olmayacak.
Bunları yaptığınızda muhtemelen CPU sorununuz azalacaktır. Ayrıca Litespeed webserver destekliyorsa hosting firmanız, LSCache eklentisi daha iyi sonuç verecektir. 100 kişi büyük bir rakam değil. 100 kişi var diye VPS'ye geçerseniz gereksiz masraf olur ve aynı sorunlarla tekrar karşılaşma ihtimaliniz doğar.
Bu yüzden her yoruma aldırış etmeyin. Uzman birisinden destek alın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdide admin paneli beyaz sayfa sorunu var.
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-