Çerezleri bilgi toplama açısından kullanmıyorsanız bile detaylı incelemek şart BTK 'nın gelen geçen siteye erişim yasağı atmasının sebeplerinden biride bu oluyor bütün yasal hususlarını bilmek gerek. KralFx
Biz işimizi garantiye alalım o zaman hocam ekleyelım sıtelere
Merhaba @KralFx,
Google Analtytics kullanıyor musunuz?, kullanıcılarınıza tarayıcı bildirimleri gönderiyor musunuz?, kullanıcılarınızdan yorum geliyor mu ya da alıyor musunuz? bu sorulara cevabınız evet ise çerez politikası bildirisini yapmak zorundasınız. Hukuki açıdan sorun yaşamamak için kullanmanız gerekiyor, çoğu kişi bunu gereksiz sanıyor ama ileri de ola ki yaşayacağınız bir hukuksal sorunda bu çerez politikaların sizin en büyük savunma kaynağınız olacak.
Bir kullanıcınız sizi yargıya şikayet ettiğinde benim bilgilerimi izinsiz kullanıyor dediğinde kendinizi savunabilmeniz için bu bildirimleri yapmanız lazım.
Google Analtytics kullanıyor musunuz?, kullanıcılarınıza tarayıcı bildirimleri gönderiyor musunuz?, kullanıcılarınızdan yorum geliyor mu ya da alıyor musunuz? bu sorulara cevabınız evet ise çerez politikası bildirisini yapmak zorundasınız. Hukuki açıdan sorun yaşamamak için kullanmanız gerekiyor, çoğu kişi bunu gereksiz sanıyor ama ileri de ola ki yaşayacağınız bir hukuksal sorunda bu çerez politikaların sizin en büyük savunma kaynağınız olacak.
Bir kullanıcınız sizi yargıya şikayet ettiğinde benim bilgilerimi izinsiz kullanıyor dediğinde kendinizi savunabilmeniz için bu bildirimleri yapmanız lazım.
yani hocam içlerinden sadece yorum var. Bildirim yollamıyorum analtytics kullanmıyorum farklı bı sayac kullanıyorum ilginç geldi bana sonucta adama zorla yorum yazdırmıyoruz yorum yazınca da otomatık kayıt olduğunu algılayabilmesi lazım ınsanın ama biz işimizi garantye alalım yıne de tesekkurler açıklama için ben de sitelere ekleyeyim onumuzdekı hafta.