summer adlı üyeden alıntı

Yeni güncellenen adsenselerde bu zor. Her siteniz için ayrı onay istiyor reklam yayınlarken. Adsense alırken güncellenen hesap mı değil mi dikkat etmeniz gerekiyor. Yoksa alsanızda kendi sitenizde reklam yayınlamanız sıkıntılı olur.


ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Onu anlatmaya çalışıyorum hocam. Artık başka siteden onay alınca sadece o sitede reklam yayınlıyorsunuz. Azerice sitenizde reklam yayinlamak istiyorsanız sitenizin doğrulanmasını bekliyorsunuz. Fakat genelde adsense onaylanmayan siteler doğrulanmıyor. Bundan dolayı güncellemeye takılmamış hesap satın almanız gerekmektedir.


Hesap güncellemeye takılmadıysa rahatlıkla istediğiniz sitede reklam yayınlayabilirsiniz.Yanlız bütün yeni hesaplarda güncelleme bulunmakta.



ben mi anlatamadım acaba. teknık bılgım pek yok kusura bakmayın. Adsense de onay domaine alınmıyor mu ? o domain için onay alındıktan sonra sitenin içeriğini degıssenız dili azerice yapsanız olmazmı demek ıstedım. farklı bı tema yukleyerek farklı bı sıte olustururdum aynı domaınde. gercı bu kodar kolay olsa herkes yapardı galıba. sadece bi soru benım kı :)