örneğin;
- kimi 10 dk önce domain aldım indexlenmedi diyor sanki indexlense milyon dolar kazanacak zaten amacı milyon dolar da değil 1 tl falan,
- hadi birbirimize yorum atalım google'u kandıralım,
- 3 günlük adsense kazancıma bakalım,
- bir günlük siteme bakalım
- google'a reklam verelim reklamlarımıza tıklatıp milyoner olalım,
- en ucuz domain nerde, buyur burda (hosting olsa anlarım domain yaw, fark 1-2 tl
- bloggerla site kurup 15 tane başlık açılması, paintle mono lisa çizmeye çalışıyor farkında değil vs..
yani demek istediğim 3-5 tl lik işlere kafa yoranları, spam yapanları, boş işlerle uğraşanları ayıralım diyorum, hem yeni gelen nesile kötü örnek olmasın hem de gençlik boş işlerle uğraşmasın, ne dersiniz.
Bir de bu tür çalışan arkadaşlar hep bu tarz takılıyor yani bir iki tane değil, şimdi ss koymak istemiyorum ama bir benim açtığım konulara bakın bir de o arkadaşalara, ne demek istediğimi anlarsınız.
Çözüldü: Böyle spam ve boş işlerle uğraşan arkadaşları engellemek anlamsızmış, sana ne! bırak zaman kaybetsinler, spamla uğraşınlar kimseye faydası olmasın, boş işlerle uğraşmak da yetenek gerektirir sonuçta, bin tane blogger kurup her birinden bot yardımıyla 1 tl kazanarak gelir elde etmeyi hayal eden genç arkadaşlar istiyoruz, google'u aldatmak da ayıp bir şey değil, herkes uyanık olmak zorunda...
Evet mantık bu şekilde, ben de topluma ayak uydurup duyar kasıyorum o zaman; yaşasın spam, yaşasın boş işler, ileri.. :)