ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Şahsen ben katılmıyorum. Gençlerin özellikle webmasterlığa meraklı olan 18 yaş altındaki kitlenin foruma katılması ve biran önce bu konuda kendini geliştirmesi gerekiyor.

Wmaracinin bu konuda uyguladığı politika çok hoşuma gidiyor. 18 yaş altındaki gençlerin foruma alınmasını izin veriyor belli bir olgunluk düzeyine ulaşamayanları ise 18 yaşını geçene kadar uzaklaştırıyor.

Tabiki hiçbirimiz belli bir bilgiyle gelmedik. Mesela benim geçmiş konularımı incelerseniz ne kadar basit ve garip sorular sorduğumu görebilirsiniz. Ben bu basit soruların cevaplarını öğrenemezsem, kendimi asla geliştiremem. Mesela ben bu forumda sırf tecrübe kazanmak amacıyla 10tl için günlerce emek verdiğimi veya 1tl ye domain alıp biraz daha iyi fiyata satmaya çalıştığımı, satarken sorun olursa bunları çözmeye çalıştığımı bilirim. Eğer ben geçmişte bunları yapmamış olsaydım şuan bu kadar ticaret yapabilmem için gereken tecrübeye sahip olamazdım.

Kısacası demem o ki asla 1tl lik veya 5tl lik işlerin peşinden koşanları 18 yaş altı bir kitle olarak görmek veya bu kişilerin etrafına faydası olmayacak gibi düşünmek bence yanlış olur.

Tamamen kendi fikrimi paylaşmak istedim. Kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktur. Herkese iyi forumlar dilerim.

İyi öyle olsun o zaman devam :)

ben spamdan rahatsızım, kötü örnek oluyorlar, ilerde google türkiyeden işlemleri kapatırsa üzülmeyelim ya da spam bir gençlik gelirse sorumluluğu ''utanıyorum bu konudan'' diyen arkadaşlar alsın o zaman, kısacası ben bu formatı uygun bulmuyorum.