5. Evet
4. Çalışmanız bağlı KD ye bağlı yorum yapmak kolay değil.
3. Yabancı forum ve Freelance sitelerinden alabilirsin ama en sağlıklı bastan itibaren kendi ağını kurarak ilerlemen. Burada da yabancı dilde sitesi olanlardan link alabilirsin.
2. Ben wordpress tercih ediyorum. Kendimi daha rahat hissediyorum ama php de olabilir öyle bir fark olacagını sanmam. Ama Script e güveniyorsanız wordpress seçmeniz öneririm.
1. Amerika olması şart değil Avrupa lokasyon da işinizi görecektir. ABD hosting ler in fiyatları yüksek Eu host da gayet yeterli oluyor.
Bilgim dahilinde cevapladım en azından kendi yöntemleri doğrultusunda. Farklı cevapları olanlarda vardır tabii.
Not: mobilden yazdım yazın hataları için kusura bakmayın
4. Çalışmanız bağlı KD ye bağlı yorum yapmak kolay değil.
3. Yabancı forum ve Freelance sitelerinden alabilirsin ama en sağlıklı bastan itibaren kendi ağını kurarak ilerlemen. Burada da yabancı dilde sitesi olanlardan link alabilirsin.
2. Ben wordpress tercih ediyorum. Kendimi daha rahat hissediyorum ama php de olabilir öyle bir fark olacagını sanmam. Ama Script e güveniyorsanız wordpress seçmeniz öneririm.
1. Amerika olması şart değil Avrupa lokasyon da işinizi görecektir. ABD hosting ler in fiyatları yüksek Eu host da gayet yeterli oluyor.
Bilgim dahilinde cevapladım en azından kendi yöntemleri doğrultusunda. Farklı cevapları olanlarda vardır tabii.
Not: mobilden yazdım yazın hataları için kusura bakmayın
1-) 'in cevabı ehillere göre evet bana göre ise "neden ki" zira ne Google aa bunun hostu Türkiye'de bu site iyi olmasına rağmen gerilere itelim" der ne de kullanıcılar a-"Aaaa dur bakam bu sitenin hostu nerede" b-" aaa bu sitenin hostu xxx ülkesinde dur ziyaret etmeyeyim" der. Aksini test etmiş ehiller beni mahcup ederse sevinirim.
2)Wordpress candır.Hele ki uygun bir tema ve yerleşim ile heyecandır.
3) Bence yabancı sitelerden şaşma zira amaç Google'a "bak bu abi benden söz etmiş demek" Nasıl Abiniz/Ablanız yabancı değilse Türk backlink içinde aynısı geçerli olacaktır. (İstisnai dev siteler hariç)
4)En Az 3-4 ki Google burada filizlenen bir dev var desin
5) Evet
2)Wordpress candır.Hele ki uygun bir tema ve yerleşim ile heyecandır.
3) Bence yabancı sitelerden şaşma zira amaç Google'a "bak bu abi benden söz etmiş demek" Nasıl Abiniz/Ablanız yabancı değilse Türk backlink içinde aynısı geçerli olacaktır. (İstisnai dev siteler hariç)
4)En Az 3-4 ki Google burada filizlenen bir dev var desin
5) Evet
Cevaplarınız için teşekkürler. Fakat host kısmında daha önce türkiye lokasyon bir sitemi sattığımda alan kişi avrupaya taşıdıktan 3-5 gün sonra site sıralamada geriledi. O yüzden bir tereddütüm var.