Evet onuda düşündüm hem haber sitesi hem firma rehberi olabilir ama sanırım biraz revize gerekiyor Haber slideri vs vs gerekiyor sanırım onlarıda eklersek dediğin harika olabilir.

Birden fazla site dediğin gibi daha çok yorma ihtimali yüksek ama ne bilim aklıma yorucu tarafı değilde avantajı cazip geldi yorucu tarafını hiç düşünemedim.

Aslında hızlı bir şekilde rehber sitesine haberi de ön plana nasıl çıkartabilir onun eklentilerini düzenlemesini düşüneyim. Teşekkür ederim önerin için..

Mecanique adlı üyeden alıntı

Haber sitesi çöplüğüne dönmüş bir ortamda gerçekten işin zor ama zoru seviyorum diyorsan o ayrı. Yerelde pastadan pay almak globalden daha kolaydır. Yerel haberler için basın kartı gerekli mi bilmiyorum.

Ayrıca tek bir sitede işini daha verimli götürürsün kanaatindeyim. Birden fazla site hele ki haber ise kategori oldukça yorar. Sürekli güncel olmak işin püf noktası diyebilirim. Saçma bir isimle saçma şeyler paylaşan bir site açsan daha kolay yürür. Zaten hali hazırda bir siten var yerel olarak neden üstüne düşmüyorsun? Onda yayınla haberi gerek yok ikinci bir siteye.