samsa adlı üyeden alıntı

kesinlikle kasti!
Hani olumlu düşünmeye çalışıp toplumsal pop Elize olmuş durumda pay çıkartmaya çalışmak demeye çalışıyorum ama bu bariz bir şekilde bizim değerlerimize hainliktir. Adını almak istemiyorum bunlar zaten kuruldu kurulalı nedense hiç benim ilgili mide çekmedi Hoşuma da gitmedi.
Ben zaten alışveriş yapmıyordum buradan isterim ki kimse de yapmasın.

Ülke adına inanılmaz işler başarmış bu uğurda can vermiş ve aramızdan ayrılalı yıllar geçse de borcunu asla ödeyemeyeceğimiz bir adamın ölüsü ile mücadele etme peşindeler anlaşılan.

O adam ne kadar büyük işler başarmış ki aradan onlarca yıl geçse dahi, bir takım kişilerde kuyruk acısı hala ilk günkü kadar taze kalmış ve bunun intikamını güder olmuşlar.

Diyanet işleri başkanı nasıl kasti bir şekilde o Cumhuriyet Atatürk düşmanıni ziyaret ettiyse, havalimanı kısmi açılışı nasıl 29 ekime denk getirildiyse bu mesaj da kasti bir şekilde gönderildi.

Ama şunu unutmamak gerek, Atatürk bu milletten silinmez ya da değersizleştirilemez itibarsızlaştırılamaz. Atatür bu ülkenin mektubunun üzerindeki mühürdür. O mühür zedelenirse içindekiler etrafa saçılır, bir daha birleşmemek üzere her şey ayrılır.

Çok çok hassas bir konu bu. Yara açıp kaşımaya çalışıyor birileri anlaşılan umarım sonu kötü bitmez. Bu ülke hala ayaktaysa sebebi Atatürk ve Atatürkçülerden ötürüdür.