Yahu genel olarak bizim insanlarda anlama problemi veya okuduğunu anlamama ya da polyannalık var. Trendyolmuş cartmış curtmuş umrumda değil kardeşim bu bir, ikinci olarak 10 kasım gününü bilmeyen ajans kurum kuruluş olmamasina karşın bu lafın ucunun nereye gideceğini zerre kadar tahmin etmediklerine inanıyorsanız ne alâ. Diyecek sözüm yok. Ha n11 bir hata mı yaptı diyorsunuz? Bu mesajı atan kim veya kimlerse işten çıkarılmalıydi. Böyle amatör rezil bir ekiple zaten çalışılmaz.

Ek olarak galiba kanada norveç isveçte falan yaşıyor çoğunuz... Ben bu ülkede yapılan çok az şeyin altında art niyet aramam. Onun harici her şey de bir bit yeniği vardır. Geçmişte binlerce de örnek gördük. Bu ülkede Atatürk sistemli bir şekilde silinmeye eseri Cumhuriyet sistemli bir şekilde monarşiye evrilmeye çalışılıyorken herkes söylediklerine dikkat etmeli. Böyle 1 günde harcanırsınız yoksa.

10 kasim günü sokaktan 20 kişi kişi çevirip siren deyin 20sinin de aklına Atatürk gelecektir. Böyle bir günde ticari kaygı güderek böyle rezilce bir pot kırdılar. Trendyolla rakiplermişmiş

Ee ne oldu şimdi?
Trendyolu bundan sonra hiç geçemez.

Ha bu arada bana göre asıl tepkiyi Diyanet Başkanı almalıydı Atatürk düşmanını ziyaret ederek kanında akan oluk oluk mavi kanı beni etmis oldu.

Neyse neyse, ülkeye dair olan zerre kadar umudumu da böyle korumuş olayım. Her ne olursa olsun Atatürk birleştirici güç olmaya devam ediyor.