EmrahDD adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Yazdığın post bana ithafen. Oldu da ortaya yazdın diyelim benim veya diğer forum üyelerinin cevaplarını beğenmemiş sevmemiş de olabilirsin ama bizlere Saygı duymak zorundasın!
Öyle laçka, laçka konuşma hakkını kim veriyor sana? '' yok cartmış, yok curtmuş'' Ben yaşanan bu olay hakkında medeni bir şekilde görüşümü dile getirip konuna yorum yazıyorsam en azından seninde medeni bir şekilde düşünün postlara cevap vermen gerekiyor. Kişisel tartışma haline getirmek değil amacım sadece çizgini bil abisi..
Ayrıca sen benim kalibrem de biri değilsin kurusıkı hiç favorim olmamıştır her zaman ortaya koymuşumdur!
Şimdi işine bak aslanım.

Yazdıklarımdan gocunan üzerine alınan sensin :) senden korktuğumu falan mı sanıyorsun yahu ahaha sana yazsam baya alıntılar cümleleri şakkadanak yapıştırırdım. Merak etme beni bilen bilir. Lafımı esirgemem. Ama madem işi 2li bir polemik haline getirmek istiyorsun.
2 şey yazacağım.
1-)Çizgimi senden öğrenecek değilim
2-) Elbette senin kalibrende değilim, aramızda dünya kadar mesafe var, aşağıdan yukarıya bakınca kalibre farkı görmen normal.

Bu tür kenar mahalle ağzını kalibrendekilere kullan.

Herkes koskoca firmanın o mesajı gönderirken rakibine laf soktuğunu anlamak zorunda değil, o koskoca firma da 1 kişinin kafasina göre mesaj göndermiyor. Belli ki bir pot kırdılar bunun da telafisi o kişinin ya da kişilerin(pazarlamacıların) işine son vermekten geçer. Son verirsin sonra dersin ki böyle bir günde rekabeti ve saçma sapan bir sloganı düşünen bu şahsın ya da grubun işine son verilmiştir, yapılan hata ve yanlış anlaşılma için özür dileriz. Bitti gitti.

Hadi ajans da öngöremedi diyelim dijital pazarlama yöneticisinden de geçiyor bunlar o da mı göremedi?
Hadi o da atladı: yılın en önemli günlerinden birine ait iletişim çalışmaları CMO’dan geçiyordur, o nasıl onay verdi bu bildirime?

Koskoca firma böyle amatörce mi çalışıyor? 2 rakip arkadaş değil bunlar lafın nereye gittiğini aralarında anlamaktan ziyade toplumun geneline de anlatmak zorundalar. Ben n11 kullanmıyorum. Trendyolla arasındaki rekabeti atışmayı anlamak zorunda değilim. Cümleye bakarım güne bakarım anlayacagımı anlarım. Onbinler de bu şekilde anladı zaten. Koskoca firmanın bu günü düşünmesi gerekirdi.

Son 4 5 senedir bu siren mevzusu iyiden iyiye dile getiriliyor ve bir kesim tarafından engellenmeye çalışılıyordu. Atatürkçü kesim bundan yeterince rahatsızdı n11de işe tüy dikti. Hata veya yanlış anlaşılma mühim değil netice de kendini bitirdi n11.

Bir Özeleştiri de yapayım. Keşke diyanette en az n11 kadar bu tür bir toplu birleşimden nasibini alsaydı. 10 kasımdan simgesel olarak Atatürk düşmanlarının tarafında olduklarını belirttiler. Atatürk'ün kurduğu bir kurumun başında Atatürk'e düşman tavır sergilemek....

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Neyse neyse
Bu da son cevabımdır. Daha da cevap vermeyeceğim istediğini yaz. Değerli vaktimden yeterince çaldın. Bir daha yorumumu alıntılarken kendinden önceki yorumlara bir bak ondan sonra alıntıla. Ha derdin 2li polemiğe girmekse de belirtmen yeterli.