GokhanKara adlı üyeden alıntı

Evet o günün hassasiyetini düşünerek başka bir metin yazılabilir miydi ? Evet, yapılabilirdi. Ama ben art niyet içeren bir durum olduğunu düşünmüyorum.

" Alibaba’nın ünlü alışveriş etkinliğindeki satışlar yüzde 26 arttı" haberlerine denk geliyoruz. Kendi kendimizi kuyuya atmayalım. n11.com'da diğer platforlar da daha doğrusu işini düzgün yapan her firma hak ettiği satışı yakalasın. Dünyanın haberi olsun bu durumlardan ki biraz olsa ülke ayağa kalkabilsin.

Kendi kendimizi bitirmek konusunda gerçekten başka bir millet ben görmüyorum : )

Bu konuda kesinlikle haklısınız. İşte bu yüzden diyorum ya, koskoca firmanın ajansından dijital pazarlamacılarına ordan CMO'larına kadar denetim getirilmesi bu potu kıranların işine son verilmesi gerekiyordu.

Amatörce bir hareket. Telafisi olurdu lakin n11 ekşi üzerinden basit bir açıklama yapmakla yetindi. Tepki gelince twitterdan da açıklama yapmışlar vs..

Senede 1 gün dikkat edeceksin hadi etmiyorsun son 3 4 senedir bir kitle tarafından dile getirilen 10 Kasım siren mevzusuna denk gelecek rahatsız etmemek adına ile başlayan cümleyi kurma bari.

N11 sahibi bunu yaz dedi demiyor zaten kimse alt kesimdeki birimlerin bilerek veya bilmeyerek yaptığı bir şey. Bu da acilen telafi edilip imaj kurtarılmalıydı. Ama görünen o ki bir kesimi kaybettik diğer kesimden de olmayalım denildi :)

Bu ülkenin belli başlı hassas konuları var zaten Atatürk Cumhuriyet en önemlileri. Dikkat etmek bu kadar zor olmamalıydı.

Şahsi görüşüm böyle tabii. Toplumsal ayrılıkları tetikleyen şeyler bunlar. İliklerine kadar ayrışmış bir toplumda dikkat etmek gerekli. Pimi çekilmiş bomba gibi ortam. N11in Atatürkçü Koskoca bir kitleyi kaybetmeyi göze almayacağını ben de biliyorum fakat alt birimlerin bundan haberi olmayabilir :)