PowerKing adlı üyeden alıntı

Didimedya orada bir kızla konuştum. Bana haftada 1 makale 350 kelime 50 TL didi :D 3 saat bir film, kölelik istiyorsanız o başka didi :D


Bu konuda biraz samimi olduk sanırım, ben size zorla gidin alın demedim, siz film eleştiri sitesi yapıyorsunuz sanırım, madem bu işi çok seviyorsunuz oturun izleyin kadın size demiş 3 saatimi ayıracağım demiş sanırım siz konuyu halen çözmüş değilsiniz.

Kişi size 3 4 saat derken filmi izlerim dememiş vakit ayıracağım kelimesinden siz direkt film demişsiniz ki o kişiyle de samimiyetsiz bir konuşmanız olmuş, durumunuzu izah etmişsiniz memnuniyetsizlik var ama şunu anlayamamışsınız.

Anlayamadığınız yer ise 3 5'e bakmayın satın alın dedim, siz memnun değilsiniz amatörlerden bu kişiler zaten işinin ehli 3 4 saatin ortalama 2 saatini filmi harcamış olsa diğer 1/2 saatini de yazmaya harcayacak yani sizin gelmiş gitmiş şöförmüş kamyoncuymuş değil filmde başrol oyuncusundan en ufak ayrıntısına kadar yazacak.

Bugün onedio.com, sinemalar.com vb büyük platforumların editörleri sizce ne kadara üretiyordur içerikleri düşündünüz mü ?

Bence biraz mantıklı olun..

Hatam var ise affola, iyi forumlar.