-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu gereksiz tartışmayı kim hortlattı :)
Bir tane banka göstersin PHP kullanan..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Dünyanın en ağır ve en pahalı dilini kral yaptınız ya helal olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
"Dolu konuşmuyorsun, belli ki daha önce hiç .Net geliştirme yapmamışsın. " Eğitim ve yazılım hayatım süresinde defalarca karşılaştım ve eğitimini aldım lakin hiç gerek duymadım geliştirmeye.
PHP zaten başlı başlına yeterli değil sende diğer arkadaşlar gibi bir kaç mesaj okuyup mesaj atıyorsun bak mesajların başından buraya kadar oku ki slogan mesaj atıp gitme. Problem son teknoloji yazılım veya dilleri kullanmak yerine hala sadece ASP.NET ve c# a bağlı kalan arkadaşlara problem değil zaten bu tartışmaya böyle mesajlar geleceğini tahmin ediyordum.
c# gibi bir dilin hala Javadan çakma olduğunu bilmeden savunmaya devam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Böyle bir konu başlığı oluşturup böyle mesajlar geleceğini tahmin etmek için kâin olmak gerekmiyor :)
Kimin neyi ne kadar okuyup, neyi bilmediğinden o kadar eminsin ki sana birşey anlatmaya çalışırsak anlamsız ve seviyesiz yerlere kayar bu konu.
Bu yüzden tekrar cevap yazmayacağım.
Sana kendi PHP dünyanda ve Linux sunucularında başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Nedir bu .net düşmanlığı anlamış değilim. Uzun yıllar .net ile sistem geliştirmiş ve şu anda da bir çok projemde PHP geliştiren biri olarak yorumum, bu tartışma tamamiyle gereksiz. En iyi dil diye bir şey yoktur. Projeye göre en iyi dil vardır. Her programlama dili, farklı ihtiyaçlar ve farklı sonuçlar elde etmek için çıkmıştır. Elbette temelinde hepsi programlama için kullanıldığı için karşılaştırılabilir ama ben .net'inde PHP'ye göre çok üstün taraflarının olduğunu düşünüyorum PHP'ninde.
3 kişi bu mesajı beğendi.