Sunucu kaynaklı değil.
Kullanılan tema Opencart 2 sürümünde aşırı problemlidir.
Aynı temayı Opencart 3 sürümünde kullanmayı deneyin, daha hızlı olacaktır.
Ama esas tavsiyem bu temanın kullanılmaması yönünde olacaktır.
Journal tema özellikle v3 modeli son derece hızlı olmakla birlikte bir çok yeni özelliklere sahip olarak satın almanız daha mantıklıdır.
Magentech tema yapımcısının temaları fazla kategori ve üründe zaten aşırı kasmaya sebep oluyor. Opencart 3 sürümüne göre bazı problemleri giderdiler ancak hız ve mobil kullanım konusunda maalesef iyi bir netice elde edemediler.
Bu yüzden Journal tavsiye ederim.
Not: Opencart yapı itibarı paylaşımlı hostinglerde çalışmaya son derece müsaittir. Xml import olmadığı sürece (paylaşımlı hostingde xml import izni pek verilmez, çünkü fazla veriye sahiptir) son derece hızlı çalışır siteler.
İyi forumlar herkese.
Kullanılan tema Opencart 2 sürümünde aşırı problemlidir.
Aynı temayı Opencart 3 sürümünde kullanmayı deneyin, daha hızlı olacaktır.
Ama esas tavsiyem bu temanın kullanılmaması yönünde olacaktır.
Journal tema özellikle v3 modeli son derece hızlı olmakla birlikte bir çok yeni özelliklere sahip olarak satın almanız daha mantıklıdır.
Magentech tema yapımcısının temaları fazla kategori ve üründe zaten aşırı kasmaya sebep oluyor. Opencart 3 sürümüne göre bazı problemleri giderdiler ancak hız ve mobil kullanım konusunda maalesef iyi bir netice elde edemediler.
Bu yüzden Journal tavsiye ederim.
Not: Opencart yapı itibarı paylaşımlı hostinglerde çalışmaya son derece müsaittir. Xml import olmadığı sürece (paylaşımlı hostingde xml import izni pek verilmez, çünkü fazla veriye sahiptir) son derece hızlı çalışır siteler.
İyi forumlar herkese.
derinlemesine incelenmesi lazım ayrıca hangi firmadan aldığınızı yazabilirmisiniz özel mesaj yoluyla bazı bilinmeyen firmaların sunucularında bu sorun olabilir şuan First Byte Time en büyük problem gözüküyor
Yardım istiyorsun, sana yapılması gerekeni izah ediyorum ama sen bildiğini yapmak istiyorsun.
Benim için problem değil.
Ancak tekrar söylüyorum; bu tema Opencart 2 sürümünde asla randımanlı çalışmaz. Opencart 3 sürümü kullanarak daha iyi verim alınır. Bu cümleyi başkaları yararlansın diye belirttim, sen kendi bildiğini yap.
Bu arada, Journal v3 temaları harikadır, tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kolay gelsin.
Benim için problem değil.
Ancak tekrar söylüyorum; bu tema Opencart 2 sürümünde asla randımanlı çalışmaz. Opencart 3 sürümü kullanarak daha iyi verim alınır. Bu cümleyi başkaları yararlansın diye belirttim, sen kendi bildiğini yap.
Bu arada, Journal v3 temaları harikadır, tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz.
Kolay gelsin.
Söylediklerinize tabiki katılıyorum hocam ben sadece bir anlık olarak sitenin hız sorunu 30 saniyeden 2-3 saniyelere düştüğünü belirttim. İşin ustası sizsiniz öyle diyorsanız öyledir. Opencart 3'te sadece geçenlerde bir sorun yaşadım o yüzden kullanmak istemedim hocam. Bu ürün eklerken açıklama kısmı varya orası ufacık bir kutu halinde kaldı html editor alanı falan hiç birşey çıkmadı sonrasında ise kullanmadım birdaha da.. Opencart 3 içinde bu temayı yeniden almak gerekiyor sanırım 3 için sürülmemiş