NuCLeuS adlı üyeden alıntı

Probleminiz varsa önce Google'da arama yaparak çözüme ulaşmaya çalışın. Eğer bu forumdan yardım almak istiyorsanız neden forumdaki Arama kısmını kullanmadığınızı anlamış değilim. Arama kısmına ddos yazsaydınız karşınıza bununla ilgili açılmış bazı konular olduğunu görecektiniz.

Yardım isterken de açtığınız konuya yorum gelmiyorsa biraz sabırlı olmasını öğrenin. Herkesin işi gücü olabilir. Konunuzu görmemiş olabilirler. Bu konuda bilgileri olmadığı için yanıt vermemiş de olabilirler. Durduk yere buradaki insanları yardım etmemekle suçlamanız hoş olmamış.


Umarım birgün saldırı almanın nasıl bir duygu olduğunu anlarsınız(Şu aralar millet saldırılara meraklı zaten).
Ayrıca dediğini yapmadığımı mı sanıyorsun?
Doğru dürüst cevap verilmiş bir konu var da ben mi bulamadım?
Veya Google'da bunun hakkında bulabileceğim tam koruma sağlayan script tarzında olmayan birşey var da ben mi göremedim?
Forum kurallarını öğretmene gerek yok moderatör değilsin benim gibi bir üyesin yani kuralları sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum merak etme

kirsehirli adlı üyeden alıntı

Netinternet ve kriweb i öneririm bu konuda çok sağlamlar ben de aynı şekilde saldırı alıyordum bu firma ile tanıştım firmaya taşıdım sitelerimi kendim saldırdım 300k botnet ile tık demedi.


Netinternet'ten bir arkadaşım almış aynı şeyleri diyor önerin için teşekkürler oraya geçebilirim ama şimdilik problem CloudFlare ile çözdüm.