-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar siteme ağır ddos ve flood saldırı alıyorum kendim de denedim saldırılar sonucunda site erişime kapanıyor.
Cloudflare kurdum bunun sonucunda biraz engellense de yine de üst düzey saldırılarda veya bir VPS üzerinden yapılan saldırıda site erişime kapanıyor.
Bir çözümü var mı bunun?
Bir de buna çözüm yaparken flood saldırı ile google arasındaki farkı nasıl anlayabilirim :S
Ek Olarak: Ya arkadaşlar konu çok ciddi bu şekilde bile ilgilenmiyorsunuz ya helal olsun yemin ederim.
Forum dediğin dayanışmayla olur, sizin yaptığınıza bakın.
Site hata verip duruyor bir yardım eden yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ddos'u engelleyemezsin. Sadece binlerce dolar harcayarak daha sağlam bir donanım ve yazılım sahip olarak belli bir seviyeye kadar daha iyi korunursun. Ama %100 engelleme diye bişey malesef yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Netinternet ve kriweb i öneririm bu konuda çok sağlamlar ben de aynı şekilde saldırı alıyordum bu firma ile tanıştım firmaya taşıdım sitelerimi kendim saldırdım 300k botnet ile tık demedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
..
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
DDOS saldırısı engellenemez daha doğrusu site sahipleri engelleyemez hosting sahipleri engellemeye çalışır.
DDOS saldırısı IRC üzerine kurulu clone'dan oluşan botlardır. Komut verilip sitelere saldırtır senin sitenin ip@ saldırı düzenlendiği zaman hosting firmasının makine'si kapanır.