Metin2Turkey Forumu adlı üyeden alıntı
Umarım birgün saldırı almanın nasıl bir duygu olduğunu anlarsınız(Şu aralar millet saldırılara meraklı zaten).Ayrıca dediğini yapmadığımı mı sanıyorsun?
Doğru dürüst cevap verilmiş bir konu var da ben mi bulamadım?
Veya Google'da bunun hakkında bulabileceğim tam koruma sağlayan script tarzında olmayan birşey var da ben mi göremedim?
Forum kurallarını öğretmene gerek yok moderatör değilsin benim gibi bir üyesin yani kuralları sen ne kadar biliyorsan ben de o kadar biliyorum merak etme.
Ben siteme saldırı alsam bile başkalarına yardımcı olmuyorsunuz diye söylenip durmam. Sana söylediğim gibi kendim Google'da araştırarak çözüme ulaşmaya çalışırım. Nasıl arama yapacağını bildikten sonra Google'da her türlü sorunun cevabını bulmak mümkün.
Benim bu forumda insanlara ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımı görmüşler ki üç gün önce moderatör olmak ister miyim diye teklifte bulundular. Ben de zaten forumda insanlara yardımcı olduğumu ve moderatör olmanın benim için çok da önemli olmadığını söyleyerek tekliflerini kabul etmedim. Demek ki moderatör olsam sözlerim daha etkili olacaktı.
Siteme saldırı yapılması ile ilgili güzel temennileriniz için de teşekkür ederim. Dediğiniz gibi umarım bir gün siteme saldırırlar. Ben sizin gibi güzel temennilerde bulunamam. Tek söyleyebileceğim şey, umarım probleminiz kısa sürede sorununuz çözülür ve saldırılar kesilir.