Doruk adlı üyeden alıntı

Aslında duymak istediklerimi söylediniz AdaletinSesi ve ebagcuvan

Hem WordPress'in esnekliği, hem mevcut bilgilerimin yeterliliği nedeniyle gönlüm WordPress'ten yana.

Teşekkür ederim yorumlarınız için

Ben aşağı yukarı tüm forum scriptlerini kullandım. Hatta son olarak çok zor olmasına rağmen wordpresse vbulletin connecti entegre ettim. Ancak vbulletin wordpressle tam uyumlu çalışmadığından tekrar bbpresse döndüm. Lisans boşa gitmesin diye vbulletini wordpresi bulunan başka bir siteme wordpresi silip yükledim. Ancak bu seferde seo konusunda wordpress kadar gelişmiş bir alt yapıya sahip olmadığını farkedince tekrar vbulletini silip diğer sitemdede wordpresse geri döndüm. Ha şunuda atlamayalım. Benim çok mükemmel bir projem var çok üyem olur diyorsanızda forum scripti kullanın. Çünkü forum scriptleri wordpressin aksine az kaynak kullanır. Örneğin atıyorum 5.000 kullanıcı aynı anda vbulletine bağlanabilir ama wordpresse bağlanabilmesi için vds, cdn, cache gibi alternatif çözüm yolları üretmeniz gerekir. Yok eğer tam seo uyumlu olsun googlede her zaman ilk sıralarda yer alayım diyorsanız wordpressten şaşmayın. Hem zaten alternatif yollarla kaynak tüketimi sorunuda halledilebilir.