-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Otomatik ödeme sistemleri birazcık oyun tarzında olmuş. Normalde kart bilgilerinin kayıt edilmesi için bir işaretleme vb. şey yapılır. Fakat bunlar otomatik ödeme istenmiyorsa işaretleme istiyor. Yani diyorlar ki, biz otomatik ödemenizi aktif hale getiririz eğer siz istemiyorum demezseniz. Bunun tam aksine olması gerekiyor normal şartlarda. Fakat kendilerince küçük bir oyun oynamışlar ama çok itici ve hiç etik değil. Burada yetkilileri varsa bunu dikkate almalarını öneririm bir müşteri önerisi olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Otomatik yenilemenin nesi kötü onu anlamadım. ************** diyenler olmuş bide. Ne alaka? Zaten sonlandırmak istediğin hizmeti siteye girip sonlandırabiliyorsunuz. Sonlandırmadığınız taktirde çekebilir gayet normal. Güzel.net.tr candır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bunu bende farketmiştim ama yönetim paneline baktığınız zaman direk gözünüz çarpıyor zaten otomatik ödeme açık diye ama yapılmaması gereken bir uygulama bunun önüne geçmek için kredi kartınızdan bir sanal kart oluşturun alışverişiniz kadar bakiye tanımlayın sorun yaşamassınız.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
aynen gecen gun bende de oldu. Belki yenileme yapmak istemiyorum ben ayarlamadan otomatık yenıleyı aktıf etmıs adamlar. Bu guzel hostıng ıyıce godaddy e ozenmeye başladı. Tamam destek vs guzel de ne gerek var yıllardır boyle bısey yoktu gecenlerde baktım maıl geldı yenılendı dıye ulan nasıl yenılendı ben yenılemeden dedım baktım otomatık yenılemeymıs sıldım kart bılgılerını sıstemden
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Otomatik yenileme kullanıcı lehinedir.Mailiniz aktif kullanmayabilirsiniz, ya da yenileme mesajı spama düşmüş labilir.Ya da yenilemeniz gereken günü unutarak çok emek verdiğiniz sitenizi kaybedebilirsiniz.Otomatik yenileme ile sitenizi kaybetmekten kurtulursunuz.
Bir siteye verilen emek kaç saat, kaç ay ya da kaç yıl sürüyorken otomatik yenilemeyi kapatmak kaç saniye alır?
Ek olarak;
Senelerdir güzelnet'ten hosting ve birçok domain aldım şu anda da hizmet almaya devam etmekteyim.Birçok kez destek istedim, çoğunluğu amatör webmaster talepleriydi.Hiçbirinde de bekletme, savsaklama, üslupta hata olmadı.Hepsinde son derece kibar ve yardımsever bir tavırla problemimi en kısa sürede ya çözdüler ya da bilgilendirdiler.Yıllar geçtikçe düşünmeye başladım, bunca müşterisi olan Türkiye'nin en büyük web hizmetleri veren bir firmanın az sayıda çalışanı her isteğe bu kadar kibar ve anlayışlı yaklaşmasını takdir ettim.Sonra ben bunca müşteriye aynı kalitede, naiflikte cevap verebilir miydim diye düşündükten sonra güzelnet çalışanlarını daha çok takdir ettim..
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorunuzun cevabını zaten ben ilk mesajımda yazdım.Sebeplerini de yazdım neden otomatik yenilemenin avantaj olduğu hakkında..Bunun dışında ben 5 yıldır güzelnet kullanıyordum hem 5 yıl boyunca otomatik yenileme aktifti panelde.Yani otomatik yenileme yeni gelmiş bir özellik değil.