-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
uçak teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar öncelikle merhaba. daha önce hem hobi olması amacıyla hem de deneyip görmek amaçlı site işine girdim hiç bir şey bilmeyen birine göre umarım birşeye benzemiştir ( gercektenoldu.com ) . Ancak şu anda hobinin bir tık üstü olarak farklı bir şey denemek istiyorum planımda ise appsforvr isimli bir site yaratmak var. .Com alan adını ve hostu karacumada ayarladım. Kafamda da belirli birşeyle hazırladım diyebilirim. sorum ise şu yeni yapacağım siteyi başta ingilizce olmak üzere 3 farklı dilde yapsam, makaleleri ingilizce alsam ve bu makaleleri google çeviri yada benzeriyle çevirip diğer diller kısmında yayınlasam bir sıkıntı olur mu? Bir de reklam konusunda misal giren kişi ingilizce olarak gezerken reklama tıklamasyıla gelen getiri ile atıyorum türkçe gezerken çıkan reklam tıklaması arasında fark olurmu birinde birim dolar yada sterlin üzerinden hesaplama diğerini tl üzerinden gibi mesela? umarım anlatabilmişimdir, anlatamadıysam da affınıza sığınıyorum artık dediğim gibi daha çok "çöm"üm :D