Sevgili WMaracı Forum ailesi,
Tüketici bilincini yeniden inşa etmeyi planladığımız ve buna yönelik içerik paylaşımı yaptığımız Instagram hesabımız var. Siz değerli arkadaşlardan takipte kalmanızı ve yaptığımız paylaşımlardan istifade etmenizi rica ediyoruz.

Şimdi birileri çıkıp elbette "Yav bu Instagramla olacak iş mi?", "Türkiye Türkiye deyip milleti çekip takipçi arttırmaya çalışma." diyenler de elbet olacaktır. Benim nazarımda bu arkadaşlar da eğitilebilir.

Nitekim gün birlik olma günüdür. Ülkemizi nasıl kalkındırabiliriz?, Neler yapabiliriz? gibi sorulara elimizden geldiğince yanıt vermeye ve vatandaşlarımızın bilgi edinmesini, bilinçlenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Burada bizden küçük büyük çok arkadaşımız, abimiz, kardeşimiz var. Büyüklerimin bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum. Sizlerden ricam bu konuda hassas olmanız ve desteğinizi esirgememeniz.

Umuyoruz ki hep beraber birlik olup birbirimize ülkemiz için destek olacak ve Atatürk'ün de dediği gibi ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. Unutmayın Atatürk bütün ümidim gençliktedir diyor ve biz de bir şekilde bu uğurda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Umudumuzu kırmak yerine destek olun :)

Dilerseniz bu konu altında önerilerinizi ve yorumlarınızı yapabilir bize de nasıl bir yol izlememiz gerektiği hususunda bir ışık olabilirsiniz.

İlteriz - Tüketici bilincini yeniden inşa eden platform.