Bu forumda kaç senedir konu yazıp konu okuyorum. 1-2 sene öncesine kadar. Biz Türkiye kötü bir yola doğru sürükleniyor. Çok geç olmadan bir şeyler yapalım dedik. Bize vatan haini falan dediler.

Çok basit düşünüyorsunuz. Biz halk olarak görevimizi yapalım diyorsunuz.

Verdiğim verginin haddi hesabı yok. Ben daha ne görev yapacağım ki. Dışarıya ihracat yapan bir firmada tasarımcıyım. Tasarladığım ürünler Wosvagen gurubunun tüm araçlarında kullanılıyor.

Kazandığım para yılda 13 bin tl yi geçtiğinde vergi dilimim artıyor. Maaşımdan hayvan gibi para kesiyorlar. Önce biraz geniş düşünmek lazım. Ülkede vergiler nerelere gidiyor ne yapılıyor.

Biz daha ne yapacağız. Çalışacak fabirka üretecek teknolojin yok ise BİR HALT YAPAMAZSIN. Her fabrikayı satıp kapattılar. Nasıl üreteceksin. Yerli üretim ile büyümek istiyorsan yüksek teknolojili mal satacaksın.

Bu mahalle arasında üretim yapan esnaf ile olmaz.

Konuyu sildirtmişsin ama gene olayı anlamadığın için bak yorumlarda farklılık yok. Kendine yetebilen 7 ülkeden biriydik. Düştüğümüz hale bak. Biz de burada ülke kurtaracağız yerli malına yönlendireceğiz halkı.

Eğer sorun coca cola ile çözülecek ise ülkeye sokmasınlar. Yerli tütünü yasakladı bu ülke. Dışarında tütün geliyor ya var mı ötesi.