secret1071 adlı üyeden alıntı

Dostum yolun açık olsun ama bu işler büyük bilgi birikimi gerektirir.İnternette bir sürü yalan yalnış şeyler var.Kopyala yapıştır mantığıyla işlerse, yalnışlar çoğalır.Bu yuzden bir paylaşım yaparken çok iyi araştırıp öyle yayınlamak gerekir.
Ben bilgi birikimi olmayıp, dini site açanlara hep karşı olmuşumdur.Bu yuzden yazma gereksinimi duydum.(Sözüm meclisten dışarı)


Allah razi olsun, Dogru söylüyorsunuz, ben genelde online dini kitaplarin yazilarini kopi edip yapistiriyorum PDF dosyalarindan. PDF deki yazilar google tarafindan index edilmiyor bu yüzden ben bu PDF icerikli dini konulari yayinliyorum insaAllah

genel kaynak: http://www.darulkitap.com/

Bu Siteden kitaplari indiriyorum kodladigim sisteme kopi yapistir olarak yayinliyorum.

Ben din professörü degilim kendimden hic bir bilgi vermiyorum insaAllah

Ek Olarak:

mustiraper adlı üyeden alıntı

Kardeşim yanlış anlama ama gittiğin mantık çok yanlış. Google' dan reklam alacak olup senin bu işi para için yaptığınla , maddi durumum pek iyi değil cümlen birbirine uymuyor. Maddi durumun iyi değilse reklam almalısın. Bunun para ile alakası yok. Bu işin raconu bu. Siten bulunduğu sıralama vs. bakımından güzel. Sevaplarını yine kazan, ama çalışmayana ekmek yok.Kapierst du mich?


Ich verstehe dich sehr gut, Maddi durumum iyi degil derken ben calismiyorum okuyorum para kazanmiyorum bu yüzden aileme fazla yük olmak istemiyorum, ben google'den kazanacagimda bunu faydali konularda harcayacagim... iyi güzel ama en fazla bir kac "cent" kazanirim buda hic deymez...