Atıyorum 18-19 yaşında ki bi arkadaş telefon alırken neden samsung ve apple arasında kalıyor ? Apple çok mu iyi bana göre değil ama çok iyi bir pr çalışması yapıldı ve apple alanlar sanki toplumda saygı gösterilen itibar edilen bir kısım olarak gösterildi havalı olmak istiyorsun apple almalısın algısı yaratıldı.
Çok güzel bir noktaya değindiniz. Bu algı tüm dünyada böyle. Adamlar çok iyi pazarlama stratejileri izliyorlar. Tabii genç kesim biraz da özenen kesim olduğu için açıkçası bu derece rağbet var. Biz İlteriz olarak eğer bu noktadaki algıyı kırmayı başarabilirsek (Ki buna yönelik sosyal sorumluluk projeleri falan da var planlarımız arasında.) bu duruma dahil olan ülkemiz gençlerini iç piyasaya yönlendirebiliriz.Baktığımız zaman General Mobile, bence şu zamanın amiral gemileriyle kıyasıya yarışır. Öyle bir gelişim süreci içerisindeler ki. Şaşırdım açıkçası ben de ne yalan söyleyeyim.
Çok iyi anlıyorum hocam sizi. Değerli görüşleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Daha önce de belirttiğim üzere bu projeyi basite indirgemiyoruz. Ciddiyetinin farkındayız. Tamamen buna yönelik planlamalar yapıyoruz. Bu ülkenin biz de evladıyız, olan her şeyin farkındayız :)
Ayrıca buna zemin hazırlayabilmek adına imzamdaki Instagram hesabımızda paylaşımlar yapmaya başlayarak projemizin ilk ayağını yürürlüğe koyduk, inceleyebilirsiniz. Umarım şimdi kelimeye dökemediklerimi oradan anlayabileceksiniz. :)