-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bir instagram sayfasından 5 adet sweat shirt aldık arkadaşlarla. Kampanyalı 130 TL. Kapıda ödemeli olarak geldi. Ürünü elime aldım bi açtım içinden 5 tane eski püskü elbise çıktı. Daha sonra whatsappdan mesaj atıyorum adama, adam çevrimiçi olmasına rağmen mesajıma cevap vermiyor. Şuan elimde kargoyu gönderen kişinin adresi(Doğruluğu kesin değil), kargoyu gönderenin kullandığı telefon numarası (Hat Meşgul) ve sayfanın whatsapp numarası var. Ayrıca satıcı ile aramızda geçen bütün konuşmaların ss'i de bulunmakta. Kargo firmasını aradım, paranın gitmesini engelleyemiyorlarmış fakat gönderici hakkında bir şikayet oluşturdum.
Şuan durum bu. Neler yapabilirim? Başından böyle bi olay geçen varsa yardım ederse çok sevinirim.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam siz gibi 1000 kişiyi dolandırsalar bu şekilde 100000.. Paranızı geri alamayacaginiz platformlar dışında alışveriş yapmayın..(n11,hb,gg) harici yerlerden alışveriş yapmam. Yapılacak birşey yok gibi. Bir **************lık söz konusu evet ama hakkınızı arayabileceginiz bir delil yok. Adamlara ödeme yapmışsın, adamlarda kargoyu göndermişler.. hıyar dahi gönderseler birşey yapılamaz zannediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Savcılığa gideceksiniz ve hesaba erişim yapan ip den bulacaklar
Vtcam
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Sonuç almanız imkansız gibi, bir arkadaşımda iPhone aldı, çakmak gelmişti.
1 kişi bu mesajı beğendi.