-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar, son günlerde bulunduğum bölgede çok planlı kesinti olmaya başladı ve ben deli gibi her gün planlı kesintileri kontrol etmek istemiyorum. Bilgisayarım veya parçaları elektrik kesintilerinde bir zarar görür mü? Görürse bunun önüne nasıl geçilebilir?
Birde önceden çalıştığım yerdeki bilgisayarımda bir güç kaynağı vardı, elektrik kesildikten sonra 20-30 saniye daha çalışmaya devam ediyordu. Markasını modelini almıştım ancak şuan kaybettim. Böyle bir ürünü nasıl bulabilirim?
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Psu kaliteli değil ise aniden elektrik kesilmeleri bileşenlere zarar verebilir. Kesintisiz güç kaynağı alabilirsiniz. (10 dakika falan bilgisayarı açık tutar, tabi her biri farklı sürede açık tutuyor diye biliyorum.) Hiç kullanmadığım için marka veya model veremiyorum. Önceden kullanan arkadaşlar varsa tavsiye verebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evinizin altyapısı iyi ise bir problem olmaz fakat 5-10 dk bir elektrik gidiyorsa zarar görebilir.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu şekilde gidecekse güç kaynağı al.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benim bulunduğum bölge de elektrik kesintileri çok aşırı sık olmuyor lâkin zararı olacağını düşünüyorum. @EmirNar arkadaşın dediğine katılıyorum, güç kaynağı almanız tavsiyemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
EmirNar adlı üyeden alıntı
Psu kaliteli değil ise aniden elektrik kesilmeleri bileşenlere zarar verebilir. Kesintisiz güç kaynağı alabilirsiniz. (10 dakika falan bilgisayarı açık tutar, tabi her biri farklı sürede açık tutuyor diye biliyorum.) Hiç kullanmadığım için marka veya model veremiyorum. Önceden kullanan arkadaşlar varsa tavsiye verebilir.
Psu bu hocam. Eğer böyle devam ederse mecbur kesintisiz güç kaynağı almak zorunda kalacağım.
Fiyatı uygunmuş aslında düşünebilirim teşekkürler.
Evin altyapısı hakkında bir bilgim yok ama son 2 gündür çalışma yapıldığından geceleri bir sefer elektrik gidiyor ortalama 20 dakika sonra geliyor.
Valla bir çalışma yapıyorlar ama bende anlamadım hocam ne kadar sürer.
auyar adlı üyeden alıntı
Benim bulunduğum bölge de elektrik kesintileri çok aşırı sık olmuyor lâkin
zararı olacağını düşünüyorum. @EmirNar arkadaşın dediğine katılıyorum, güç kaynağı almanız tavsiyemdir.
Bende de sık olmuyordu ancak son zamanlarda bizim sigorta ısındıktan sonra atıyordu onu değiştirdik şuan bir problem yok ama şimdi de bölgede elektrik çalışması yapılıyor 2 güne bir gidip duruyor ne zamana kadar devam eder bilmiyorum. Kesintisiz güç kaynağı alacağız gibi duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle görebilir. Güç kaynağın sanırım corsair. Corsair kaliteli bir firmadır. 80+ bir güç kaynağın varsa sorun yaşamassın. Ama kalitesiz ise ekran kartını yakabilirsin. Elektrik kesilmesede kalitesiz güç kaynağıyla yine ekran kartını anakartını yakabilirsiniz. Çok tehlikeli.
Resimde psu değerini göremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
DRAVR adlı üyeden alıntı
Kesinlikle görebilir. Güç kaynağın sanırım corsair. Corsair kaliteli bir firmadır. 80+ bir güç kaynağın varsa sorun yaşamassın. Ama kalitesiz ise ekran kartını yakabilirsin. Elektrik kesilmesede kalitesiz güç kaynağıyla yine ekran kartını anakartını yakabilirsiniz. Çok tehlikeli.
Resimde psu değerini göremedim.
Psu 80+ hocam özellikleri şunlar: