-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Benim bir kaç sorum olacaktı bilir kişilere. Öncelikle ben site kurmak konusunda deneyimi olmayan bir insanım. Free hosting ile açtığım oldu tabiki ama internetteki bilgilendirmelere göre hazırlamıştım. Yani kodlama işlerinden falan anlamıyorum. Kolay bir panel üzerinden edit yapabiliyorum sadece o kadar. Öncellikle bir site kurmak istiyorum. Bu kadar bilgisiz bir durumda bu işe girmemeli miyim? Ama gerçekten çok istiyorum. İkinci olarakta kurmak istediğim site “forum” tarzında bir site olucak ve bu sitede insanlar oynadıkları oyunlarda ki hesaplarını alıp, satabilecekler. Böyle bir platformda **************larında olabileceğini göz önüne getirsek, forum sitemde onaylı hesaplar tarzında güvenilir bir ortam yaratma gibi bir seçenekte düşünülebilir. Fakat, böyle bir satış platformu yasal olarak ne kadar legal ne kadar değil? Dolandırılma durumunda bunun bana yansıyabilecek bir sorun teşkil edip etmemesi? Böyle bir platformda dolandırılmayı azaltmak için Admin yani ben (veya güvenilir biri) eşliğinde belirli bir ücret karşılığında aracı olmak ne kadar yasal olabilir? Aracıyı açıklıyayım; hesabı satandan hesabı alıp, hesabı satın almak isteyenden parayı alıp takasını benim kontrolümde gerçekleşmesi. Umarım yardımcı olabilecek bir arkadaşımız çıkar. Umutla bekliyorum. Teşekkür ederim. Keyifli forumlar.