-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üstatlar merhaba.
Sitemi acalı 2 ay oldu.(birsiir.com)
Alexa Dünya sıralamasında 19.791.626 sıradayım.Bu neyi ifade ediyor sizce.Dünya geneli site sayısına oranla adsense için yeterlibir konummu sizce..
Ayrıca siteye kaç ziyaretçi gelmesi lazim adsense için..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum daha çok geridesin site yeni olduğu için. Dünya sıralamanı ortalama 2.000.000 kadar düşürmen lazım. Tr de sıralamaya girmemiş daha oda girer zamanla sabırla olacak işler bunlar. İsterseniz backlink çalışması yapabiliriz sitenin sıralamasını düşürmek için. Adsense için ise daha erken.
M.AKCA Graphic Design.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Adsense algoritmasının alexa gibi ÇÖP sistemin verilerini referans alacağını zannetmiyorum. Yakında Türkiye sıralamanızda belirlenir.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
BEAR
SEO Siteden Başlar
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Alexa bir balondur hiç bir şey ifade etmez. Bot ile ilk bine site sokanları tanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
RefresH adlı üyeden alıntı
BEAR Ben katılmıyorum alexa’nın bir balon olduğuna köklü ve sağlam bir site ve şuanda hala site satışlarında alexa değerlerine falan bakıyorlar. Varsa öyle bot ilk 1.000 e girme söyle bizde bilelim?
alexa balon demem bence önemli, ama evet ilk 500 ilk 100 para ile girebiliyorsunuz, wmaracı 'nda da bu işin satışını yapan arkadaşlar var. aratırsanız çıkacaktır. hem de garantili diye yapıyorlar. google 'ın görmeyeceği şekilde direk alexa'ya hit göndererek işlem yapıyorlar. yani google analystic'te ziyaretçi göremiyorsunuz, ama alexaya milyon ziyaretçi gönderiyorlar. bu da 750-1000 TL arası bir hizmete yapıyorlar, ama sonra tekrar almazsan gene geriliyor :) bana sorarsanız her şey organik olmalı, ama karar sizlerin. ancak tanıtım yazısı backlink çalışması yerindedir, normal hit gönderimi ve alexa hit gönderimi benim açımdan uygun değil.
ama ne bileyim siyasi bir sitem olsa sıralama olsa, veya sanatçı olsam sıralamam önemli olsa, ne bileyim hürriyet milliyet gibi bir site olsam hemen alırım sürekli alırım. yani bizler adsense den para kazanmaya çalışıyoruz bu yüzden bize lazım değil demek istediğim bu. ne uzun anlattım yaw toparlayamadım lafları :)
iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexa verisiyle kurumsal anlamda kimse ticaret ve site alışı yapmıyor. İlk istenen google analitik verileridir. Alexa doğal yoldan yükselenler için işini doğru yaptığının göstergesidir. Ama geçici olarak siteye gerçek dışı hit oluşturarak yapıldığında sadece kendini kandırmış oluyorsun. Kalıcı değil. 9 yıldır e-ticaret sektöründe aynı siteyi yönetiyorum. Her zaman google analitik ve Alexa verileri birbirini doğrulamıştır.
www.magentoyardim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
RefresH adlı üyeden alıntı
BEAR Ben katılmıyorum alexa’nın bir balon olduğuna köklü ve sağlam bir site ve şuanda hala site satışlarında alexa değerlerine falan bakıyorlar. Varsa öyle bot ilk 1.000 e girme söyle bizde bilelim?
Alexa için çöp demiyorum tabikide sadece trafik göndererek ilk 1000 girebilirsiniz. Trafik odaklı sonuçta.
Benim sitem alexa'da 23. sırada ama SimilarWeb sonuçlarında 256
SimilarWeb daha doğru sonuç veriyor orayı takip etmeni öneririm.