BEAR Ben katılmıyorum alexa’nın bir balon olduğuna köklü ve sağlam bir site ve şuanda hala site satışlarında alexa değerlerine falan bakıyorlar. Varsa öyle bot ilk 1.000 e girme söyle bizde bilelim?
alexa balon demem bence önemli, ama evet ilk 500 ilk 100 para ile girebiliyorsunuz, wmaracı 'nda da bu işin satışını yapan arkadaşlar var. aratırsanız çıkacaktır. hem de garantili diye yapıyorlar. google 'ın görmeyeceği şekilde direk alexa'ya hit göndererek işlem yapıyorlar. yani google analystic'te ziyaretçi göremiyorsunuz, ama alexaya milyon ziyaretçi gönderiyorlar. bu da 750-1000 TL arası bir hizmete yapıyorlar, ama sonra tekrar almazsan gene geriliyor :) bana sorarsanız her şey organik olmalı, ama karar sizlerin. ancak tanıtım yazısı backlink çalışması yerindedir, normal hit gönderimi ve alexa hit gönderimi benim açımdan uygun değil.
ama ne bileyim siyasi bir sitem olsa sıralama olsa, veya sanatçı olsam sıralamam önemli olsa, ne bileyim hürriyet milliyet gibi bir site olsam hemen alırım sürekli alırım. yani bizler adsense den para kazanmaya çalışıyoruz bu yüzden bize lazım değil demek istediğim bu. ne uzun anlattım yaw toparlayamadım lafları :)
iyi forumlar