-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Buzzy scriptini aranızda kullanan var mı? Script hakkında sormam gereken birkaç soru olacak. Skype üzerinden veya whatsapp üzerinden irtibata geçebilir misiniz?
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Bilişim Sektörü
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ciddi bir proje düşünüyorsan yol yakınken vazgeç buzzy den.
script yazarının kendi sitesinden lisans kontrolü yaptığı için o sitede herhangi bir sorun olduğunda sizin sitenizin lisansıda devre dışı kalıyor ve admin paneline ulaşamıyorsunuz
ben 6 ay önce buzzy kullanmayı bıraktım bu süre içinde herhangi bir güncelleme yaptıysa son durumu bilmiyorum.
sormak istediğin birşey varsa özel mesajdan sorabilirsin
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Webtekno buzzy kullanıyor sanırım.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
En son güncellemeyi 1 yıl önce yapan bir sistemden ne beklersiniz? Adamlar Envato destek kısmında sorduklarınıza bile 1 haftada ancak cevap veriyor. Ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Ersen16 adlı üyeden alıntı
ciddi bir proje düşünüyorsan yol yakınken vazgeç buzzy den.
script yazarının kendi sitesinden lisans kontrolü yaptığı için o sitede herhangi bir sorun olduğunda sizin sitenizin lisansıda devre dışı kalıyor ve admin paneline ulaşamıyorsunuz
ben 6 ay önce buzzy kullanmayı bıraktım bu süre içinde herhangi bir güncelleme yaptıysa son durumu bilmiyorum.
sormak istediğin birşey varsa özel mesajdan sorabilirsin
Aykut adlı üyeden alıntı
En son güncellemeyi 1 yıl önce yapan bir sistemden ne beklersiniz? Adamlar Envato destek kısmında sorduklarınıza bile 1 haftada ancak cevap veriyor. Ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Ben anlık olarak mesajlaşıyorum sanırım düzelttiler sistemi. Gayet hızlı ve anlayışlı derece cevap veriyorlar bunun yanı sıra destek sistemleri bayağı hoşuma gitti.
Sorum: easyComment kurulumu nasıl yapacağım? Eklentilerde duruyor, satın alındı. Bunu benim kurmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok memnun olurum.
kişisel bloğ • tevfik.org