ciddi bir proje düşünüyorsan yol yakınken vazgeç buzzy den.
script yazarının kendi sitesinden lisans kontrolü yaptığı için o sitede herhangi bir sorun olduğunda sizin sitenizin lisansıda devre dışı kalıyor ve admin paneline ulaşamıyorsunuz
ben 6 ay önce buzzy kullanmayı bıraktım bu süre içinde herhangi bir güncelleme yaptıysa son durumu bilmiyorum.
sormak istediğin birşey varsa özel mesajdan sorabilirsin
script yazarının kendi sitesinden lisans kontrolü yaptığı için o sitede herhangi bir sorun olduğunda sizin sitenizin lisansıda devre dışı kalıyor ve admin paneline ulaşamıyorsunuz
ben 6 ay önce buzzy kullanmayı bıraktım bu süre içinde herhangi bir güncelleme yaptıysa son durumu bilmiyorum.
sormak istediğin birşey varsa özel mesajdan sorabilirsin
En son güncellemeyi 1 yıl önce yapan bir sistemden ne beklersiniz? Adamlar Envato destek kısmında sorduklarınıza bile 1 haftada ancak cevap veriyor. Ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Webtekno buzzy kullanıyor sanırım.
Ben anlık olarak mesajlaşıyorum sanırım düzelttiler sistemi. Gayet hızlı ve anlayışlı derece cevap veriyorlar bunun yanı sıra destek sistemleri bayağı hoşuma gitti.
Sorum: easyComment kurulumu nasıl yapacağım? Eklentilerde duruyor, satın alındı. Bunu benim kurmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok memnun olurum.