Aslında yapılabilir ama yerli yapım diye çıkarırsan kimse girmez. Hocam önce kafalarımızdakini silmemiz gerekiyor. Yerli olunca 10 adım uzaklaşıyoruz malesef. Tabiri caizse gavura özenmekten uzaklaştığımız gün, codecanyondan çok daha iyisine ulaşabilecez.
Bende sizinle aynı düşüncedeyim, o kadar iyi işler yapan insanlarla tanıştım ki emin olun daha hiç o kadar başarılısını görmedim. Forumu ele alın bir arkadaşımız diyor ki, böyle bişey yaptım sizce nasıl. Adam sadece kötü yazmış, niye kötü? nasıl kötü? iyisi için ne yapmalıyım yok.
Ya geçen bir makale okudum, googleda webmaster anlamında arattığımız ilk 20 keywordde sürekli clone, script, warez, nulled kelimeleri yer alıyor. Üretmek bir yana aaa gavur yapmış hadi bende türkçesini açıyım diyoruz.
Yani biz özentiden ne zaman vazgeçip üretelim diye yola çıkarsak anca o zaman başarılı olabileceğiz. Forumda daha çok yeniyim ama 3 kişi birleşip bir projeye girmemiştir şimdiye, yada girmiştir biri veya ikisi mutlaka bir çakallık yapmış proje iptal olmuştur. Biz yapamıyoruz hocamne yazıkki biz yapamıyoruz:(