@44Medya Merhaba yakın zamanda böyle bir site açacağımı sizden öneri almak istediğimi söylemiştim.
Bir Designer olarak böyle bir platformun ihtiyacını duyuyordum. Neden ben açmayayım diye düşünmüştüm.Ve geçenlerde yola koyuldum şuan yapım aşamasında.

https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/ilk-turk-grafik-tasarim-satis-sitesi-beyin-firtinasi-543203.html
Konuyu kontrol edebilirsiniz.
Olay şudur ki:
Bir site düşünelim. Bütün yazılım - grafik tasarım - web tasarım vb. alanlardaki arkadaşlar aynı platformda. O platformda ürünlerini sergileyip satabilecek. Veya özel sipariş verebilecek.
Özel siparişleri Canlı destek telefon mail üstünden bize ulaşabilecek anlık hizmet alabilecekler.
Paramı vermedi, para yı aldı kaçtı , parayı aldı kalitesi iş yaptı gibi dertler ortadan kalkacak.
Bekleme sürenizde olmayacak. İstediğiniz işi bizle paylaştıktan sonra o an online olan tasarımcı yazılımcı arkadaşlara bildirerek Fiyat/Zaman bilgisi alacağız. Bunları müşteriye sunacağız. İş bitmeden tasarımcıya para yatmayacak Parası verilmeden iş başlanmayacaktır. Bu sayede iki tarafında maduriyeti giderilmiş olacaktır.
Ek olarak şöyle bir servisimiz daha olacak. Vip gibi Özel aylık destek paketleri alabilecek müşteriler. Destek paketini alıp 1 ay boyunca bütün problemlerini ekibimizle çözeceğiz. Tabi gelen problemlerin bazılarını üyelerimize dağıtıp onlarada para kazandıracağız. Şöyle düşünün ki sürekli farklı işlere para vermek yerine Destek paketini satın alırsın ucuz fiyata başın ve cebin ağrımaz.
WM Aracı ailesine özel %30 indirim düşünüyoruz.
Siz değerli arkadaşlarımızın büyümemize yardımcı olacağını düşünüyoruz.

MediaRaizo wm aracından tanıştığım değerli bir dostum var.Uzun zamandır tanışıyoruz ve iş yapıyoruz. Birlikte yapacağız.