Bütün herkesin yorumlarına düşüncelerine istinaden konuşuyorum.
Hiç bir hazır ürün , emek ile yapılan ürün kadar sağlam olamaz.
Öncelikle benim amacım para kazanmak değil. Bir şeyler başarabilmek.
Bir şeyleri geliştirmek. Kendi hayalim isteğim doğrultusunda ilerletmek.Kimseye rakip olmak gibi bir temennim yoktur. Lafta sözde kalan insanlar bu işleri para için düdüklemek için yapmak insanlardır. Aklımda ki proje burada anlatıldığı gibi (kadar) değildir. Onlarca düşüncelere sahibim.
Güzel bir ekibe sahibim. Her zaman toplum içinde bu işlerin kötü durması , gereksiz durması gibi olaylardan rahatsız oldum. Bu işlerin ciddiyetine ve güzelliğine varamadılar insanlar. Sadece para kazanabilecek bir olay değil yaptığımız işler. Ben bunca zamana kadar öğrenmek adına ücretsiz çalıştım işler yaptım. Sürekli bir şeyler katmaktı amacım. Bu warezlere karşı isteyen yazılımcılar önlem alabilirler. Bir çok yolu vardır. Dataya bağlı bir eklenti kurun. O eklenti olmadan çalışmayacak şekilde İFleyin. Key sistemi kurun temanıza. Elbette çözülemeyecek ve geçilemeyecek bir engel yoktur. Wareze karşı %80 lik bir koruma gösterirsin. Her neyse..
İnsanlar gördüğüm kadarıyla çok kızgın. Benim ateşimi körükleyen de bu insanlardır.
Umarım bir gün bu sözlerimizin tersini söyleyebiliriz. Gerçi söyleyebilmek için koca bir toplumun değişmesi gerek. Ama en azından belli bir topluluk için söyleyebiliriz umarım.
Yazılarda bana karşı tepki olarak veya söylenme olarak yazılan şeyler de var. İyi şeyler de.
Fakat hepsini bir araya katarak üstüne koyabilmek lazım. Eleştirinin düşüncenin iyisi kötüsü yoktur.Hepsi yarar.Bende bi o kadar sinirliyim insanlara.Çabamız sadece para olmamalı insanlık ve memnuniyet ön planda olmalıdır.
En içten iyi dileklerimle wm aracı ailesi..