Arkadaşlar merhaba,
Yabancı kategori çalışıyorum, Görseller üzerinde düzenlemeler yaparak paylaşım yapıyorum. 3 4 Saatte bir paylaşım yapıp başlık, açıklama ve etiketleri özgün olarak giriyorum. Bunun dışında pintereste zaman zaman girdiğimde 10-15kişiyi takip edip bırakıyorum. Bu sabah hesabıma girdiğimde hesabımın askıya alındığı uyarısı ile karşılaştım. Pinterest hesabım web sitem ile onaylı. Pinlerim siteme yönlendiriliyor. Günlük olarakta düzenli şekilde istatistiklerimi takip ediyorum.
Pintereste yeniyim henüz bir hafta oldu. Aslında beklediğimden çok daha fazla verim aldım ve yeni açtığım siteme günlük +300 trafik çekiyordum. +1K takipçim olmuştu ve toplam 37 pinim bulunuyor. Pinlerimden bir kaçı +10k gösterim almıştı diğerleride ortalama 400-500 gösterim arası.
Benim tahminimce 10-15 kişiye takip isteği gönderdiğim için askıya alındı. Fakat bilmediğim farklı bir konuda olabilir yada gözden kaçardığım. Bu platformde çünkü çok yeniyim. Hesabı askıdan kurtarmanın bir yolu varmıdır ? Pintereste mail attım. Mail içeriğinde spam yapmadığımı normal olarak paylaşım yaptğımı hesabımın incelenmesi gerektiğini belirttim. Askıdan kurtulmam içni neler yapmam gerek ? Bu konuda bilgili arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.
Gelen mail içeriği şu şekilde ;
We wanted to let you know we suspended your Pinterest account because of some activity we believe goes against our spam policies.
On Pinterest, spam includes saving lots of unwanted or repetitive stuff, trying to game our systems, or posting fraudulent, deceptive or unsolicited commercial messages. We block spam like this because it creates a bad experience for other people on Pinterest.
If you think we made a mistake, please click this link, and we will review your account within 48 hours.
Please note that the link above will expire after 7 days.
The Pinterest Team
GÜNCELLEME: Hesabı açtıramadım malesef. Aynı sektörde yeni hesapla devam ediyorum. Aynı işlemleri yapmama rağmen bu sefer çok yavaş ilerliyor. Bu arada adsense hesabımda onaylandı reklamlar görüntülenmeye başladı :)