-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Metallicali Kayseri de misin? Yarın çarşıya çıkacağım, özelden numara at görüşelim.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sanat Tarihçisi
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hedeflemişsin çalışma yapmışsın , çabalamışsın.. Olmamış olabilir ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor . Sen şu durumda " Ben buna inanıyorum , yapabiliyorum " u kafana kodlarsan üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey unutma.. Yeter ki kendine inan , her şeyin başlangıcı bu . Ve ne demişler " Başlamak bitirmenin yarısıdır. "
Bu alan adı ile ilgili olarak ( siteye girip bakamadım , kusura bakma ) hayvanlar aleminin ve hayvanların genel özelliklerini içeren bilgiler , videolar tarzında oluşturabilirsin. ( dediğim gibi giriş yapmadım , eğer öyleyse afedersin. ) Ama üzerinde yoğunlaş , elbet kazanırsın...
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.sinanusta.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genel içerikli blogger var. Hayvanlar hakkında yazdığım içerikler çok iyi hit alıyor. Sırf bu yüzden siteyi hayvanlar alemine dönüştürmeyi düşünüyorum. Sitene göz attım içerik başlıklarında sorun var gibi.
Örneğin, ^Kartallar Hakkında^ ^Penguenler^ çok yanlış bi başlık.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Devam edin ama hani bir terim vardır sıkı değil akıllı çalış diye. Eğer diliniz varsa ingilizce sevdiğiniz bir kategoriden devam edin. ve şu sözüde unutmayın;
Eğer bir yerde duracak ve daha ileriye gitmeyeceksen, neden buraya geldin.
David Hume
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir bot saldırısı sonucu adsense de 1 aylık ban yedim ve ggünde 10-12 konu paylaşırken şuan 1 haftadır günde 2 konuya düştüm. 2 kişiyiz ikimizinde motivasyonu bitti. Hitimiz 3 te 2 azaldı bi anda. Toparlanmak için bir dürtü istiyoruz bulmaya çalışıyoruz. Site hızı 1.9 saniyeden 1.7 saniyeye çıksa belki motive olacak ama işte. soğudu mu soğuyor insan.
İmza!!! Get Closer!
xcodex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
...
-