kaanst adlı üyeden alıntı
CodeCanyon ve ThemeForest benzeri bir projem var. Yakında sahneye çıkaracağım. :) Baya büyük bir proje ve kitle hedefliyorum. Şans dileyin. :D
_______
Ayrıca konu için teşekkürler. Katılıyorum düşüncenize.
MediaRaizo adlı üyeden alıntı
Kesinlikle buna da katılıyorum, ama piyasada ki niche işler bile o kadar kısıtlandı ki. Özgün düşünceler tabiki olacaktır fakat, özgün düşünceyi yaratabilmek için en azından bu gücü insanlarda sağlayabilmek için birşeyler başarıp onlara yardımcı olabilmekten geçiyor. Dediğiniz gibi cesaretimiz zaten yok. Çünkü özgüvensiz büyüyoruz. En ufak hatamızda hep dayak yedik, bir Allah'ın kulu dönüp canın sağolsun demedi. Melek yatırımcılar ortalıkta geziyor hepsi ayrı bir şeytan. Neye göre kime göre yatırım yapacaksın. Ama düşünsenize Türkiye'de 1 tane twitch, 1 tane facebook, 1 tane whatsapp olduğunu? bu diğer tüm yazılımcılar tasarımcılar ve diğerleri için açık bir kapı olacak. Herkes hadi bizde şunu yapalım diyecek.
Tabiki facebook veya instagram kopyasını yapsakta beş para etmez. Ben biraz daha gerçekçi yaklaşmaya çalışıyorum. Bugün bir twitch yayıncısı bynogame denen yere belli bir yüzde veriyor. Bağış yapandanda alıyor. Sen hepsini tek yerde topluyorsun. Adam zaten 2 lira bağışlıyor onun 1 buçuk lirası yayıncıya gidiyor gibi gibi.
Konuşacağız daha bakalım
Eyvallah hocam, bu bile bir adımdır. Çok teşekkür ederim. Bakalım neler olacak birlikte göreceğiz.
Merhaba arkadaşlar. Evet bir kaç hafta önce dönen Codecanyon tarzı site açılacağına dair konular aşağıda.
https://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/ilk-turk-grafik-tasarim-satis-sitesi-beyin-firtinasi-543203.html
https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/turk-gelistiriciler-codecanyon-site-kurmuyor-545633.html
Arkadaşlarla konuştum şuan hala site yapımına devam ediyorlar. Konudaki yazılarına bakabilirsiniz.
tahakuzgun paylaşıyor yazıları. Fikirleri güzel.
kaanst Hocam galiba onlarla rakip olacaksınız. Rekabet yerine birlikte çalışsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa iki tarafta zarara uğrayabilir. Birinden birine birinden birine kullanıcı kayacaktır sürekli. Her iki tarafta iyi taraflarını birleştirse kendi aranızda değilde diğer Codecanyon themeforest gibi sitelere rakip olsanız ?
Daha yeni konusu geçti, ve bu tarzda bir işi yapmak isteyenlerin sayısı artması güzel.Fakat farkında olmadan kendinizi bitirebilirsiniz. @tahakuzgun 'un hesabı kapatılmış cuma günü açılacak gözüküyor. Seo cu bir adamla tartışmışlardı :) Arkadaşını kazıklamış sanırsam. Oda onun yerine - puan atmış. Gerçi konudaki mesajlar kaldırılmış. Umarım foruma gelir devam eder arkadaş.
@kaanst - @tahakuzgun bağlantıya geçseniz iyi olur sizler için.