-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Monster kesinlikle uzak durduğum bir firma. Önceleri fiyat konusunda çok avantaj sahibiydiler, şuan öyle değil. Değişmediyse parçaları toplayıp birleştiriyorlardı, kullandıkları parçaların kalitesini sorgulamak gerek. Bir vakit hangi parça hangi marka/model diye araştırdığımda bulamamıştım. Ucuza mal etmek için alacakları parçalardan bir verimlilik sağlayabileceklerini düşünmüyorum. Gruplarına üyeyim ve bir çok sorun okuyorum. Çok satıyor ama sorunu olan yazıyor şeklinde savunmalar mevcut lakin okuduğum sorunlar devamlı aynı, mavi ekran sorunu, kasa problemleri, yazılımsal sorunlar. Servisleri yardımcı olsa da bana sokak arası esnafı gibi geliyor bu marka.
Diğer markaların modellerine göre durum değişiyor. X markasının bir modeli oldukça sorunluyken bir başka modeli çok satıp, sorunsuz(teknoloji şans işidir, üretim hatası ürün çıkabilir.) olabiliyor. MSI'da da modellere göre bu durumlar mevcut. Bütçenize göre ürün öneremeyeceğim lakin bütçenize uyan ürünleri listeleyip her birinin yazılı ve görsel incelemelerini, kullanıcı yorumlarını internette araştırın. 8. nesil işlemci ve gtx 10 serisi ekran kartların altında ürün almamaya gayret edin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Monster'a ısınıyor diyen arkadaş için diyorum nasıl bir kullanım gerçekleştirdi çok merak ediyorum. Abra 13.1.1 kullanmaktayım. 1 Yıl olmuştur en azından ve bir drop, bir ısınma problemi yaşamış değilim. Uzun bir zamandır pişman olmadığım sayılı seçimlerden diyebilirim. Isınma problemi yaşayan arkadaş belki de delikleri kapalı bir kullanım gerçekleştirdiğinden probleme yol açmış olabilir.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Herkese teşekkurler acer nitro 5 alacağım. Kendim 5 yıldır acer kullanıyorum bir sorun olmadı çok şükür. Yine acer'@ devam
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Acer sağlamdır en azından 10 yıl kullandım basit bir modelini. Amacınıza uygun bir ürün için "reklamlardan" uzak durun önerisi getireyim bende :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
Z** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Acer Nitor 5 alırsan ilerde pişman olabilirsin genel olarak sorunlu bir laptop, fiyatına göre özellikleri gayet iyi ama aşırı ısınma sorunu var fanları yerleştirdikleri yer kötü çevremde kullanan vardı, az da araştırma yaptım çok şikayet edeni var, fiyatına göre o özelliklere sahip olması zaten bir bityeniği olduğunu gösteriyor ama senin tercihin :)
// Oyun performansı vs çok iyi, güzel bir soğutucuyla ısınma sorununu çözebilirsin