Kim yapmış yazılımı tubitak mı :D Papaz eriğini imam eriğine çeviren projenin başındaki isimler yapmış olabilir. Bu ülkede zeki, kendini geliştiren aydın insanlar istenmiyor. Daha yeni ekitap vergisi %8 den %18 e çıkarıldı. Okuyan, araştıran adama garezi var bu sistemin. Seçimlerden önce daha ne haberler okuyacağız kim bilir. Ahtopot saldırıyı engellemişmiş kozmik odalardan alınan ülkenin en stratejik savaş ve savunma bilgilerini online saldırılar ile kimse alamazdı. Ülkeyi çadır devleti haline getirdiler.
Ne yazık ki öyle oldu. Almanya da yaşamış biri olarak söylüyorum orada cumhurbaşkanına ve iktidara neler neler diyorlar gazeteciler özgürce her eleştiriyi yapabiliyor neyse şu yukarıdaki yorumu yapan arkadaşa ben birşey diyemem çünkü adam doğru söylüyor. Bu ülkede ifade özgürlüğü yada konuşma özgürlüğü diye birşey kalmadı. Ülkenin tek tarafsız haber kanalı olan Fox'u bile susturdular adama tazminat cezası verdiler uğraşmaya kalktılar ki Allahtan CHP sahip çıktı bu kanala yoksa şimdiye bu adamlar silivrideydi. Yukardaki arkadaşta demiş senin oyunla çıktı diye sen nerden biliyorsun benim oyumun onlara gittiğini? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü olduğunu hatırladım. Türkiye cumhuriyeti başında olanlar olduğu sürece ve böyle yozlaşmış sorgulamayı unutmuş insanlar olduğu sürece daha çok çekeceğimiz şey var. Daha geçen sene 200$ maliyetle 300 tl civarında bir harcama yapıp al sat yaparken bugün 200$ 1000 TL kadar ulaştı ve ben şuan ne evimin nede internetimin faturasını ödeyebiliyorum. Her gün makarna ve menemen yemekten bu koyunlar gibi beynim çürüdü. İşin acı tarafı bu koyunların yanında biz de koyun oluyoruz maalesef. Sadece kendilerini uçuruma götürmüyorlar 80 milyonuda beraberinde çekiyor bu koyunlar