2009 yılında blogger ile girdim :) Lise'ye başladığım zaman olduğu için öyle birşeyleri başarmak için başlamıştım, özendiğimden.

Blogger ile şarkı sözü sitesi tarzı birşey yapmıştım ne domain var ne bişey :D 1 yıl boyunca deli gibi youtube'da şarkı paylaşan resmi kanalları takip edip paylaşılan şarkının anında sözlerini yazardım dinleyipte. 2011'e kadar 1200'e yakın şarkı paylaşmıştım :( Günlük hit 25-30 Bin falandı ama işte adsense vs. hiçbir halttan haberim olmadığı için öyle bomboş yazdım :D

Sonra 2011'in mayıs ayında Demet Akalın hanzosu kendi şarkı sözlerine 5 defa telif atıp toptan blogger hesabımı sildirmişti o yüzden hiç sevmem o at suratlıyı ki zaten seside şarkılarıda leş, neyse yine sinirlendim :D

Hiçbir kodlama dilini bilmiyorum sadece olan blogger temalarını değiştirebiliyorum ufak tefek, hala daha blogger ile takılıyorum hoşuma gidiyor. Çok şükür şimdi herşey yolunda gidiyor eskiye nazaran Kod olmasada sektörel olarak çok iyi olduğumu düşünüyorum :) Daha dikkatliyim en azından.