Onur89TR adlı üyeden alıntı

Amaç kendini tatmin etmekse bunun farklı yolları var. Burası kendini tatmin etmek için değil, yardımlaşmak için kuruldu. Ben de "Bu nasıl olmuş?" şeklindeki konulara karşıyım.

Merhabalar bende yardım alıyorum zaten hocam siz herşeyi art niyete vurur olmuşsunuz bir eksiklikte varsa düzeltirim diyorum görüşlerinizi alabilirmiyim dedim farkındaysanız lütfen biraz daha kişilerin yazdıklarını geniş çaplı düşünerek cevap yazınız.

Ek Olarak:

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Amaç kendini tatmin etmekse bunun farklı yolları var. Burası kendini tatmin etmek için değil, yardımlaşmak için kuruldu. Ben de "Bu nasıl olmuş?" şeklindeki konulara karşıyım.

acemiphoto adlı üyeden alıntı

Hocam burada arkadaşın düşüncesinin sizin http://wmaraci.com/forum/wordpress/yeni-temami-gelistirmeye-deger-goruyor-musunuz-35373.html konunuzdaki amacındaki amacınızdan farklı bir amacı yok.Siz de fikir almak istemişsiniz arkadaş ta fikir almak istiyor.

hatta ve hatta siteye hit çekmek istiyorsunuz :) Çalışmanızın tasarım resmini koyabilirdiniz. Kişiler hakkında eleştiri yapmadan önce hatayı kendinizde arayın:)